20 juli 2018 10:53

14 febr.: Workshop 'Check! Zit jij nog op je plek?'

Helaas is het op dit moment niet meer mogelijk om u aan te melden.
Indien u zich nu nog aanmeldt, worden uw gegevens op de reservelijst geplaatst. Zodra er een plek vrij komt, wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

—————————-

Sta jij wel eens bewust stil bij je eigen werksituatie om te checken of je nog op je plek zit? Of je nog steeds met plezier werkt, het beste uit jezelf haalt en je werk kunt volhouden?

Op 14 februari wordt er speciaal voor zorgmedewerkers een training gegeven waarin je bewust stil staat bij je huidige werksituatie en hoe je zelf je loopbaan kunt vormgeven.

Thema’s die dan aan de orde komen zijn: ‘Wie ben ik?’, ‘Wat kan ik?’, ‘Wat wil ik?’ en ‘Wat betekent dit voor mijn loopbaan?’. Door verschillende opdrachten en een huiswerkopdracht ga je o.a. stil staan bij je kwaliteiten, eigenschappen en welk werk er bij je past. Tijdens de training krijg je als deelnemer zinvolle tips en trucs hoe met de opgedane kennis aan de slag te gaan en is er veel ruimte voor interactie met andere deelnemers.

Kom jij ook? Neem ook eens de tijd om stil te staan bij je eigen werksituatie. De training is niet alleen nuttig, maar ook leuk! Je ontmoet collega’s uit verschillende zorginstellingen en er is voldoende ruimte om ervaringen met elkaar uit te wisselen.

De training bestaat uit 1 dag en wordt gehouden op:
-Donderdag 14 februari 2019; van 9.00 tot 16.30 uur (lunch wordt verzorgd).
-Locatie: Woonzorgcentrum Seewende, Groene Portaal 1 in Nunspeet.

Neem voor meer inhoudelijke informatie contact op met de trainers:
Joke Stoel (jstoel@zorgverlening-hetbaken.nl)
Korien IJzerman (k.ijzerman@viattence)

Zet de stap en meld je aan vóór 7 februari 2019!
Vermeld bij je aanmelding je naam, e-mailadres, functie en de naam van de organisatie waar je werkt. Het wordt op prijs gesteld als je ook kort toelicht wat de reden is van je aanmelding. Aan deze training zijn geen kosten verbonden. Je eigen werkgever bepaald of je de uren die je op de training aanwezig bent als werktijd gelden.

Let op: Er is een maximum aantal deelnemers mogelijk. Bij aanmelden ontvang je hierover bericht, indien maximum is overschreden.