6 oktober 2022 09:18

Werk in je Regio biedt kansen

Maike Goudswaard, een trainee bij Fast Forward, heeft via Werk in je Regio een opdracht weten te bemachtigen!

“Juni 2021. Met mijn bachelor in Textielkunde op zak begon ik mijn zoektocht naar wat ik ‘later’ wilde doen. Na de volle focus op afstuderen te hebben gehad, wist ik niet zo goed waar ik moest beginnen. Dankzij mijn afstudeeropdracht wist ik een traineetraject op het gebied van innovatie te starten. Dit traject werd samengevoegd met het Fast Forward Traineeship, het huidige traject wat ik nu volg. Eigenlijk ben ik er dus ingerold zonder te weten waar ik aan begon. Maar ik had het zeker niet willen missen! Het Fast Forward traject biedt mij de kans om bij verschillende bedrijven in de keukens te kijken. En zowel op persoonlijk als professioneel vlak te groeien. Drie keer, acht maanden werk ik mee binnen een bedrijf als voltallig medewerker.

Mijn tweede opdracht heb ik gevonden dankzij het platform van Werk in je Regio, een initiatief van  Veluwe Portaal. Via hun nieuwsbrief heb ik een oproep gedaan, waarin ik een traineeship zocht. Ik ontving hierop diverse reacties, waarvoor dank! Maar het voorstel dat op dat moment het beste bij mij paste kwam vanuit B&C. Momenteel werk ik daar als assistent category manager. Een veelzijdige baan waaruit ik uitdaging en werkplezier weet te halen. Vier dagen in de week ben ik bij B&C te vinden en op de vrijdag volg ik diverse masterclasses. De diversiteit aan het traject van Fast Forward helpt mij om steeds beter te bepalen waar mijn talenten liggen en welke banen bij mij passen.

Per begin april 2023 begin ik aan mijn laatste fase van het Fast Forward traject. Dus mocht u een leergierige en enthousiaste trainee tegen die tijd binnen uw bedrijf willen halen voor acht maanden? Stuur me gerust een bericht via Linkedin of neem contact op met Veluwe Portaal voor mijn gegevens. En wie weet blijf ik na acht maanden wel vast in dienst!”

 

Fast Forward

Fast Forward is al meer dan twintig jaar en 1000 plaatsingen hét traineeship-programma van Oost-Nederland en geïnitieerd vanuit Saxion. Bedoeld voor talentvolle en gedreven hbo- en wo-afgestudeerden. Ze koppelen young professionals aan interessante bedrijven en organisaties en zorgen voor een optimale ontwikkeling en begeleiding. Voor zowel bedrijf als trainee. Ontdek ook de grote toegevoegde waarde voor uw organisatie!

Voor de organisatie

Als organisatie haal je een toptalent binnen die gelijk mee kan draaien en zich optimaal wil ontwikkelen, tegen een hoog rendement en laag risico. Hebben jullie behoefte aan één of meerdere toptalenten? Wil je weten wat de toegevoegde waarde is voor jullie organisatie? Neem dan contact op met onze contactpersoon Annika Jacobs, Adviseur Fast Forward, via 06 23 45 63 42 of mail naar a.jacobs@saxion.nl.

Meer informatie over Fast Forward? Bekijk hier de website.