25 juni 2021 16:06

Staatvandienst nu 15 jaar

Op 1 mei dit jaar was het precies 15 jaar geleden dat de basis voor Staatvandienst werd gelegd. Een organisatie met nu ruim 150 collega’s (vast en freelance) en bijna 40 vestigingen door heel Nederland. Inmiddels hebben wij meer dan 32.000 kandidaten begeleid. Daar zijn wij trots op!

Aan het ‘waarom we doen wat we doen’ is weinig veranderd, echter hoe we dit doen wel. De wereld verandert continue en daarop hebben wij ook onze dienstverlening in de afgelopen 15 jaar aangepast. Nu richten we ons veel meer op het aanleren van zelfredzaamheid. Niet om mensen sneller los te laten, maar juist om mensen flexibeler en meer wendbaar te maken op de huidige arbeidsmarkt die sneller verandert dan ooit tevoren. Met coaching en de juiste handvatten leren zelfinzicht en zelfvertrouwen te vergroten, leert mensen continu te kijken naar en nadenken over hun eigen duurzame inzetbaarheid. Wij zijn er van overtuigd dat mooiere levens & loopbanen een gevolg zijn van de aandacht en ontwikkeling van talent.

Wendbare loopbanen

Wij geloven in wendbare loopbanen voor iedereen, in elke branche, van praktisch tot theoretisch opgeleid en van LBO tot WO niveau. #iedereenverzekerdvaneenmooieloopbaan is onze visie.

Werknemers leveren de meest waardevolle bijdrage in organisaties waar er ruimte is voor Ontwikkeling, Eigenaarschap, Veiligheid, Vertrouwen en Perspectief, waarbij waardering en werkplezier hand in hand gaan. Daarom vinden wij het belangrijk dat werkgevers hierover met hun mensen in gesprek gaan en blijven en mogelijkheid bieden om met hun loopbaan aan de slag te gaan. Daarmee beschik je als organisatie steeds over waardevol personeel waarmee je kansen kan verzilveren, waarde kan blijven bieden en kunt meebewegen op veranderingen. Werknemers die in elke fase van hun leven gemotiveerd en tevreden werken, dragen bij aan een gezonde organisatie.

#SAMENMAKENWEERWERKVAN

Voor ons is samenwerking essentieel, zeker met onze opdrachtgevers en zijn dan ook dankbaar dat veel opdrachtgevers van het eerste uur nog steeds onze toegevoegde waarde zien. We zitten niet meer alleen op de stoel van serviceverlener maar juist die van sparringpartner en adviseur. Hierbij is de vraag vaak, ‘hoe houd ik mijn organisatie gezond, speel ik tijdig in op ontwikkelingen en houd ik de juiste mensen wel aan boord?

Ook wij blijven ons ontwikkelen zodat wij steeds voorbereid zijn op de veranderende vraag uit de markt, integrale dienstverlening heeft hierbij onze focus. We kijken tevreden terug op 15 mooie jaren en met vertrouwen naar de toekomst, waarin we zelf ook als wendbare organisatie, nog meer levens en loopbanen mooier zullen gaan maken.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem eens contact op met de collega’s op ons kantoor in Harderwijk, op telefoonnummer 0341-745649 of kijk op onze website https://bit.ly/3btcg7K.