Portaal Professionals

Portaal Professionals vervullen de rol van partner binnen Veluwe Portaal; ze ondersteunen het netwerk door hun professionele kennis en diensten beschikbaar te stellen, zowel tijdens bijeenkomsten als daarbuiten. Voor dienstverlening aan werkgevers binnen ons netwerk wordt door de Portaal Professionals een gereduceerd tarief berekend. Deze houdt 6% korting of meer in. Onze Portaal Professionals kennen elk hun eigen specialisme. Heeft u een vraag aan één van hen? Schroom niet en neem direct (vrijblijvend) contact met hem/haar op.
Bekijk hier onze Portaal Professionals (op alfabetische volgorde):

 

50 Company

50 Company is het loopbaancentrum voor 50-plussers. Zij zijn gespecialiseerd in het aan het werk helpen en houden van mensen tussen de 45 en 65 jaar. Zij zijn gevestigd in Apeldoorn, Arnhem, Utrecht en Den Bosch. U kunt bij hen terecht als u afscheid moet nemen van een medewerker én als u een nieuwe medewerker zoekt!

Met hun grote netwerk aan werkgevers en werkzoekenden, brengen zij vraag en aanbod met elkaar in contact. Graag delen zij hun kennis op het gebied van mobiliteit, duurzame inzetbaarheid en de arbeidsmarkt van morgen.

U kunt bij 50 Company terecht voor:

  • loopbaanadvies
  • outplacement
  • bemiddeling
  • 45+ vacatures
  • van-werk-naar-werk
  • ontwikkeladvies 45+
  • duurzame inzetbaarheid
  • workshops en presentaties

Contactpersoon: Anne-Marije Buckens, bereikbaar via annemarije@50company.nl.


 

Concerned/MBM

Bij Concerned staat de mens centraal. Zij werken vanuit de kernwaarde: ‘Iedereen doet mee!’. Concerned wil de kwaliteiten van elk individu koesteren en verder ontwikkelen. Bij elk traject draait het om de vraag: “wie hebben we voor ons en wat kunnen we voor hem, of haar doen?”. Concerned zorgt dat alle betrokken partijen actief deelnemen en verantwoordelijkheid dragen voor de gemeenschappelijk gekozen doelstelling. Dit scenario leidt naar het eindresultaat: het vinden en creëren van werk dat aansluit op de kwaliteiten van de kandidaat. Gedurende een traject evalueren zij regelmatig met de opdrachtgever.

MBM is een jong en dynamisch bedrijf met ervaren en ambitieuze specialisten. Ze willen naast u staan en meedenken over de toekomst van uw bedrijf. Hun motto? Samen met u zaken doen. Zij adviseren u graag over financiële, fiscale en personeelszaken. Ze verzorgen uw financiële en salarisadministratie en uw P&O-activiteiten. Hierdoor heeft u uw handen vrij om te ondernemen.

Contactpersoon: Eric Molenberg, bereikbaar via e.molenberg@concerned.nl / e.molenberg@mbm.nl.


 

Landstede

Wie men ook is of wat men ook wil: Landstede Training, Opleiding & Advies heeft een breed aanbod opleidingen, cursussen, trainingen en workshops voor (jong)volwassenen, bedrijven, vrijwilligers, 55+ers, anderstaligen en mensen met een beperking. Zij bieden verschillende erkende (mbo)-opleidingen in veel vakgebieden, op diverse niveaus en in verscheidene vormen. Complete dag-, avond- of deeltijdopleidingen en kortere cursussen.  Dit aanbod ontwikkelen ze zoveel mogelijk samen met andere lokale organisaties en gemeentes.

De maatwerkopleidingen voor bedrijven en instellingen worden aangeboden onder de naam Groei Opleidingen. Groei Opleidingen biedt maatwerk opleidingen op het gebied van Zorg & WelzijnHRMOndernemerschapICT en Techniek. Ga naar de website van Groei Opleidingen en ontdek de kracht van Groei!

Contactpersoon: Pleunie Blaauw, bereikbaar via pblaauw@landstede.nl.

 


OMVR Advocaten + Notariaat

OMVR Advocaten + Notariaat is dé krachtenbundeling van juridische specialisten in de regio Gelderland en Flevoland. Met meer dan twintig juristen verdeeld over drie vestigingen zijn zij één van de grootste juridische dienstverleners in de regio. Hoewel OMVR van oudsher goed geworteld is in de regio, behoort een gedegen kring van landelijke en internationale klanten inmiddels tot de hare. Persoonlijk contact staat daarbij voorop.

OMVR levert hoogwaardige juridische dienstverlening. Zij bieden maatwerk dat is toegespitst op uw persoonlijke situatie en communiceren in heldere taal. Zij gaan op zoek naar werkbare en efficiënte oplossingen, ook wanneer deze oplossingen geforceerd moeten worden. OMVR beschikt over de juiste ervaring en expertise om het juridische strijdperk te betreden. Zij schromen niet om voor uw belangen te vechten.

Contactpersoon: Minke Bouma, bereikbaar via MinkeBouma@omvr.nl.

 


 

Perspectief Groep

Perspectief is dé regionale dienstverlener voor al uw personeelszaken binnen het bedrijfsleven en de non-profit sector. Ze staan voor een daadkrachtige, professionele benadering en het realiseren van duurzame oplossingen. Passend bij uw organisatie.

Perspectief beschikt over brede deskundigheid op het terrein van Personeelszaken, Organisatieadvies, Arbodienstverlening, Coaching, Mediation, Re-integratie (1e en 2e spoor), Outplacement en Loopbaanadvies. Samen met de werkgever zetten ze hun deskundigheid in, afhankelijk van de oorzaak en de gewenste oplossing. Gevolg: de juiste man/vrouw op de juiste plek; met plezier en resultaat aan het werk. Hun motto is dan ook: ‘Perspectief maakt beter’.

Contactpersoon: Teuno Blankesteijn, bereikbaar via teunoblankesteijn@perspectief.eu.

 


 

Windesheim Hogeschool

 

Hogeschool Windesheim werkt als kennisinstelling aan kwalitatief hoger onderwijs, onderzoek en ondernemen. Met ruim 20.500 studenten, duizenden cursisten en 2.000 medewerkers in de vestigingsplaatsen Zwolle en Almere is Windesheim één van de grotere hbo-instellingen in Nederland.

In samenwerking met bedrijven en instellingen bieden zij:
– Opleidingen op maat om de kennis en vaardigheden van medewerkers binnen uw bedrijf of instelling uitbreiden.
– Nieuwsgierige onderzoekers en praktische denkers in opleiding. Voor uw vraagstuk zoeken zij een oplossing en tegelijkertijd helpt u de student aan een zeer leerzame ervaring.
– Bijdrage aan innovatie en verbetering van producten regionaal, nationaal en internationaal.

Contactpersoon: Wilma Dunnink, bereikbaar via W.Dunnink-Jentink@windesheim.nl.