Portaal Professionals

Portaal Professionals vervullen de rol van partner binnen Veluwe Portaal; ze ondersteunen het netwerk door hun professionele kennis en diensten beschikbaar te stellen, zowel tijdens bijeenkomsten als daarbuiten. Voor dienstverlening aan werkgevers binnen ons netwerk wordt door de Portaal Professionals een gereduceerd tarief berekend. Deze houdt 6% korting of meer in. Onze Portaal Professionals kennen elk hun eigen specialisme. Heeft u een vraag aan één van hen? Neem direct (vrijblijvend) contact met hem/haar op.

Bekijk hieronder onze Portaal Professionals (op alfabetische volgorde):

Concerned/MBM

Bij Concerned geloven ze in een écht menselijke aanpak. Hun team bestaat uit ervaren coaches & loopbaanprofessionals. Van re-integratie, job coaching en verzuimbegeleiding tot en met subsidiescans, duurzame outplacementtrajecten en advies bij sociaal ondernemerschap: hun bevlogen coaches en loopbaanexperts helpen je graag.

MBM is een dynamisch bedrijf dat zich richt op MKB bedrijven die te klein zijn om een HR functionaris in dienst te nemen of eventueel extra capaciteit inschakelen voor een bepaalde opdracht. Zij helpen bij personeelsmanagement, advies bij verzuim, personeelsontwikkeling, subsidies en fiscale regelingen.

Contactpersoon MBM: Sanne Brundel, bereikbaar via s.brundel@mbm.nl.
Contactpersoon Concerned: Eric Molenberg, bereikbaar via e.molenberg@concerned.nl.


Factor & Ros

Factor & Ros zorgt dat u verder kunt en het optimale bereikt. Of u nu een bedrijf wilt (ver)kopen, herstructureren, reorganiseren of een andere uitdaging moet tackelen. Zij zorgen voor het gewenste proces, het gewenste resultaat en de beste deal. Hoe? Door hunzelf te zijn. Hun aanpak is voor iedereen anders, omdat geen enkel vraagstuk hetzelfde is. Wat wel overeind blijft is de juiste mix tussen kwaliteit, daadkracht, creativiteit en efficiency. Binnen Factor & Ros hebben ze een hecht en ervaren team, zijn ze pragmatisch, down-to-earth en staan ze dichtbij hun klanten. Dat, tezamen met hun hoge kwaliteit, specialistische kennis en brede ervaring, maakt hen partner in business.

Contactpersoon: Nicole Kastrop, bereikbaar via n.kastrop@factor-ros.nl.

 


Landstede / Groei Opleidingen

Landstede Groei Opleidingen is er voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen in zijn of haar vak. Bedrijven en particulieren voelen thuis bij hen. Leven Lang Ontwikkelen (LLO) is hun rode draad. Zij geven trainingen en workshops en bieden bij- en omscholing aan met erkende diploma’s en certificaten. Ondernemers investeren met LLO gericht in hun waardevolste kapitaal: hun medewerkers. Maar ze zijn er ook voor volwassenen die meer kennis op willen doen over een bepaald onderwerp, hun blik willen verruimen, willen re-integreren en op zoek zijn naar een cursus of training die aansluit op hun (toekomstige) werk of het vrijwilligerswerk dat ze doen. De focus ligt bij Zorg-, Techniek, Veiligheids- en Taaltrainingen. Met ervaring en vanuit hun netwerk bieden zij als onderwijsinnovators een creatieve oplossing voor leervraagstukken. Zij doen dit met Leiderschap, Energie en de Focus op jou. Dat noemen zij Opleiden met LEF.

Als onderdeel van Landstede Groep werken zij samen met StartCollege, Veiligheidsacademie NW Veluwe en Landstede mbo in Flevoland, Gelderland en Overijssel.

Contactpersoon: Corry Mosterd, bereikbaar via cmosterd@landstede.nl.


OMVR Advocaten+

Met 14 juristen is OMVR Advocaten+ één van de grootste juridische dienstverleners in de regio. Hoewel OMVR van oudsher goed geworteld is in de regio, behoort een gedegen kring van landelijke en internationale klanten inmiddels tot de hare. Persoonlijk contact staat daarbij voorop.

OMVR biedt maatwerk dat is toegespitst op uw persoonlijke situatie en communiceren in heldere taal. Zij gaan op zoek naar werkbare en efficiënte oplossingen, ook wanneer deze oplossingen geforceerd moeten worden. OMVR beschikt over de juiste ervaring en expertise om het juridische strijdperk te betreden. Zij schromen niet om voor uw belangen te vechten.

Contactpersoon: Minke Bouma, bereikbaar via MinkeBouma@omvr.nl.

 


Perspectief Groep

Perspectief is de regionale dienstverlener voor al uw personeelszaken binnen het bedrijfsleven en de non-profit sector. Ze staan voor een daadkrachtige, professionele benadering en het realiseren van duurzame oplossingen. Passend bij uw organisatie.

Zij beschikken over brede deskundigheid op het terrein van Personeelszaken, Organisatieadvies, Arbodienstverlening, Coaching, Mediation, Re-integratie (1e en 2e spoor), Outplacement en Loopbaanadvies. Samen met de werkgever zetten ze hun deskundigheid in, afhankelijk van de oorzaak en de gewenste oplossing. Gevolg: de juiste persoon op de juiste plek; met plezier en resultaat aan het werk. Hun motto is dan ook: ‘Perspectief maakt beter’.

Contactpersoon: Margot Hoebee, bereikbaar via margothoebee@perspectief.eu.
Contactpersoon: Marilou Companjen, bereikbaar via mariloucompanjen@perspectief.eu.


 

Staatvandienst

Staatvandienst is opgericht in 2006 vanuit de gedachte er ‘samen werk van te maken’. Die missie wordt tot op de dag van vandaag nagestreefd. Dit doen zij aan de hand van outplacement- of re-integratie trajecten, maar ook door loopbaan advies te geven. Met een kleine 100 medewerkers helpen zij dagelijks vanuit onze verschillende vestigingen werkzoekenden aan passend werk.

De consultants werken exclusief voor werkzoekenden in de regio, spreken de regionale taal en kennen de arbeidsmarkt daar als hun broekzak. Dát is de kracht van Staatvandienst. Naast hun regionale focus hebben zij nóg een focus; resultaat. Om dit te behalen werken zij intensief met cliënten en opdrachtgevers samen. Ze achterhalen door middel van een stappenplan waar men staat en werken vanuit daar verder. Zo krijgt ieder traject precies de aandacht die het verdient.

Contactpersoon: José Maas, bereikbaar via j.maas@staatvandienst.nl.

Windesheim Hogeschool

Hogeschool Windesheim werkt als kennisinstelling aan kwalitatief hoger onderwijs, onderzoek en ondernemen. Met ruim 20.500 studenten, duizenden cursisten en 2.000 medewerkers in de vestigingsplaatsen Zwolle en Almere is Windesheim één van de grotere hbo-instellingen in Nederland.

In samenwerking met bedrijven en instellingen bieden zij:
– Opleidingen op maat om de kennis en vaardigheden van medewerkers binnen uw bedrijf of instelling uitbreiden.
– Nieuwsgierige onderzoekers en praktische denkers in opleiding. Voor uw vraagstuk zoeken zij een oplossing en tegelijkertijd helpt u de student aan een zeer leerzame ervaring.
– Bijdrage aan innovatie en verbetering van producten regionaal, nationaal en internationaal.

Contactpersoon: Wilma Dunnink, bereikbaar via W.Dunnink-Jentink@windesheim.nl.