Portaal Professionals

Portaal Professionals vervullen de rol van partner binnen Veluwe Portaal; ze ondersteunen het netwerk door hun professionele kennis en diensten beschikbaar te stellen, zowel tijdens bijeenkomsten als daarbuiten. Voor dienstverlening aan werkgevers binnen ons netwerk wordt door de Portaal Professionals een gereduceerd tarief berekend. Deze houdt 6% korting of meer in. Onze Portaal Professionals kennen elk hun eigen specialisme. Heeft u een vraag aan één van hen? Neem direct (vrijblijvend) contact met hem/haar op.

Artikelen geschreven door onze Portaal Professionals leest u hier:

Bekijk hieronder onze Portaal Professionals (op alfabetische volgorde):

Concerned/MBM

Bij Concerned werken ze vanuit de kernwaarde: ‘Iedereen doet mee!’. Zij koesteren de kwaliteiten van elk individu en ontwikkelen deze verder. Bij elk traject draait het om de vraag: “wie hebben we voor ons en wat kunnen we voor hem, of haar doen?” en leidt naar het eindresultaat: het vinden en creëren van werk dat aansluit op de kwaliteiten van de kandidaat.

MBM is een jong en dynamisch bedrijf met ervaren en ambitieuze specialisten. Ze staan naast u en denken mee over de toekomst van uw bedrijf. Hun motto? Samen met u zaken doen. Zij adviseren u en verzorgen uw financiële, fiscale en personeelszaken. Hierdoor heeft u uw handen vrij om te ondernemen.

Contactpersoon: Eric Molenberg, bereikbaar via e.molenberg@concerned.nl / e.molenberg@mbm.nl.


Landstede / Groei Opleidingen

 

Wie men ook is of wat men ook wil: Landstede Training, Opleiding & Advies heeft een breed aanbod opleidingen, cursussen, trainingen en workshops voor (jong)volwassenen, bedrijven, vrijwilligers, 55+ers, anderstaligen en mensen met een beperking. Zij bieden verschillende erkende (mbo)-opleidingen in veel vakgebieden, op diverse niveaus en in verscheidene vormen. Complete dag-, avond- of deeltijdopleidingen en kortere cursussen.  Dit aanbod ontwikkelen ze zoveel mogelijk samen met andere lokale organisaties en gemeentes.

De maatwerkopleidingen voor bedrijven en instellingen worden aangeboden onder de naam Groei Opleidingen. Groei Opleidingen biedt maatwerk opleidingen op het gebied van Zorg & WelzijnHRMOndernemerschapICT en Techniek. Ga naar de website van Groei Opleidingen en ontdek de kracht van Groei!

Contactpersoon: Anke van Vliet, bereikbaar via avanvliet@landstede.nl.

 


OMVR Advocaten+

 

OMVR Advocaten+ is dé krachtenbundeling van juridische specialisten in de regio Gelderland en Flevoland. Met meer dan twintig juristen verdeeld over drie vestigingen zijn zij één van de grootste juridische dienstverleners in de regio. Hoewel OMVR van oudsher goed geworteld is in de regio, behoort een gedegen kring van landelijke en internationale klanten inmiddels tot de hare. Persoonlijk contact staat daarbij voorop.

OMVR biedt maatwerk dat is toegespitst op uw persoonlijke situatie en communiceren in heldere taal. Zij gaan op zoek naar werkbare en efficiënte oplossingen, ook wanneer deze oplossingen geforceerd moeten worden. OMVR beschikt over de juiste ervaring en expertise om het juridische strijdperk te betreden. Zij schromen niet om voor uw belangen te vechten.

Contactpersoon: Minke Bouma, bereikbaar via MinkeBouma@omvr.nl.

 


Perspectief Groep

 

Perspectief is de regionale dienstverlener voor al uw personeelszaken binnen het bedrijfsleven en de non-profit sector. Ze staan voor een daadkrachtige, professionele benadering en het realiseren van duurzame oplossingen. Passend bij uw organisatie.

Zij beschikken over brede deskundigheid op het terrein van Personeelszaken, Organisatieadvies, Arbodienstverlening, Coaching, Mediation, Re-integratie (1e en 2e spoor), Outplacement en Loopbaanadvies. Samen met de werkgever zetten ze hun deskundigheid in, afhankelijk van de oorzaak en de gewenste oplossing. Gevolg: de juiste persoon op de juiste plek; met plezier en resultaat aan het werk. Hun motto is dan ook: ‘Perspectief maakt beter’.

Contactpersoon: Clarinda Mauritz, bereikbaar via clarindamauritz@perspectief.eu.

 


Staatvandienst

Staatvandienst is opgericht in 2006 vanuit de gedachte er ‘samen werk van te maken’. Die missie wordt tot op de dag van vandaag nagestreefd. Dit doen wij aan de hand van outplacement- of re-integratie trajecten, maar ook door loopbaan advies te geven. Met een kleine 100 medewerkers helpen wij dagelijks vanuit onze verschillende vestigingen werkzoekenden aan passend werk.

Onze consultants werken exclusief voor werkzoekenden in de regio, spreken de regionale taal en kennen de arbeidsmarkt daar als hun broekzak. Dát is de kracht van Staatvandienst. Naast onze regionale focus hebben wij nóg een focus; resultaat. Om dit te behalen werken wij intensief met cliënten en opdrachtgevers samen. We achterhalen door middel van een stappenplan waar men staat en werken vanuit hier verder. Zo krijgt ieder traject precies de aandacht die het verdient.

Contactpersoon: José Maas, bereikbaar via j.maas@staatvandienst.nl.

Windesheim Hogeschool

 

Hogeschool Windesheim werkt als kennisinstelling aan kwalitatief hoger onderwijs, onderzoek en ondernemen. Met ruim 20.500 studenten, duizenden cursisten en 2.000 medewerkers in de vestigingsplaatsen Zwolle en Almere is Windesheim één van de grotere hbo-instellingen in Nederland.

In samenwerking met bedrijven en instellingen bieden zij:
– Opleidingen op maat om de kennis en vaardigheden van medewerkers binnen uw bedrijf of instelling uitbreiden.
– Nieuwsgierige onderzoekers en praktische denkers in opleiding. Voor uw vraagstuk zoeken zij een oplossing en tegelijkertijd helpt u de student aan een zeer leerzame ervaring.
– Bijdrage aan innovatie en verbetering van producten regionaal, nationaal en internationaal.

Contactpersoon: Wilma Dunnink, bereikbaar via W.Dunnink-Jentink@windesheim.nl.