Wie zijn wij?

v.l.n.r. Jenny, Gwen, Ingeborg, Jasmijn & Bente

De dagelijkse werkzaamheden van stichting Veluwe Portaal
worden uitgevoerd door:

Ingeborg Lups-Dijkema
coördinator
06-23278981
info@veluweportaal.nl

Bente Scheepmaker
mobiliteitsadviseur
06-23558194
mobiliteit@veluweportaal.nl

Jenny de Jong
marketing & communicatie
06-54347726
algemeen@veluweportaal.nl

Gwen de Gier
projectleider Stage in je Regio
stage@veluweportaal.nl
(bereikbaar op de woensdagen)

Jasmijn Zoeten
Afstudeerder
stagiair@veluweportaal.nl

Onze missie en visie

Missie
Stichting Veluwe Portaal ondersteunt werkgevers in de regio Veluwe, Nijkerk en Zeewolde via een intersectoraal netwerk. Binnen dit netwerk is op alle HR-vraagstukken een praktisch toepasbaar antwoord beschikbaar.

Visie
Elke werkgever in de regio Veluwe, Nijkerk en Zeewolde schakelt Veluwe Portaal in voor een antwoord op zijn HR-vraagstuk. Veluwe Portaal is het grootste en deskundigste arbeidsmobiliteitscentrum voor HR-vraagstukken, arbeidsmobiliteit, duurzame inzetbaarheid, arbeidsmarktkennis-, ontwikkeling- en projecten. Door te schakelen tussen de ondernemers, overheid en onderwijs zorgt het Veluwe Portaal voor een optimale arbeidsmarkt die beschikt over voldoende vakmensen op het juiste moment.

Veluwe Portaal blijft zich met het netwerk inzetten om op de Veluwe, Nijkerk en Zeewolde de samenwerking tussen overheid, onderwijs en ondernemers te optimaliseren, daarbij rekening houdend met ontwikkelingen in het arbeidslandschap. Veluwe Portaal streeft naar werkzekerheid voor en de beschikking over vakmensen in de regio en intersectorale uitwisseling van kennis en personeel. Veluwe Portaal blijft zich ook profileren als partner voor het ontwikkelen van vernieuwende programma’s en projecten[1] die resulteren in een stabielere en flexibelere arbeidsmarkt.

[1] Voorbeelden zijn: Talentmakelaar, Stage in je Regio, DWSRA, vitale werknemers/duurzame inzetbaarheid, etc.