Wat levert het op?

Voordelen als deelnemer
  • Kostenbesparing op bij vacaturevervulling, herplaatsing en beëindiging/ontslag. Voordelen zijn er met name bij werving & selectie, re-integratie, vervanging, verzuim en WGA instroom, omscholing en transitievergoeding. Dit doen wij onder andere door het initiëren van www.werkinjeregio.nl, waar deelnemers kosteloos hun vacatures op kunnen plaatsen, welke ook nog eens kosteloos naar Indeed worden doorgeleid. Ook organiseren per kwartaal een matchtafel, waarbij werkgevers onderling vacatures en kandidaten kunnen matchen; van werk naar werk.
  • Inkoopvoordeel bij onze Portaal Professionals.
  • Informatie over (regionale) subsidies en arbeidsmarktprojecten. Indien mogelijk initiëren en voeren wij deze ook uit. Onze stichting heeft een goede samenwerking met de Diamant van Midden-Nederland en NVOO. Voor hen voeren wij momenteel het project ‘Student&Stage’ o.a. via www.stageinjeregio.nl uit. Ook worden wij bij projecten van de Provincie betrokken, zoals bij het inmiddels afgelopen project Leve(n)lang Gelders Vakmanschap (LLGV).
  • Contacten met collega HR deskundigen en professionals! Deelnemers brengen toepasbare en actuele kennis en documenten in en delen die met elkaar. O.a. via onze netwerkbijeenkomsten en specifieke themasessies. Dit is een duidelijke meerwaarde, ook volgens onze deelnemers.
Enkele ervaringen

Carla Langerak, HRM Businesspartner bij St Jansdal ziekenhuis: “Het programma van netwerkbijeenkomsten en kennissessies helpt mij om te leren. Sinds Veluwe Portaal er is ben ik me er veel meer van bewust dat ik gebruik kan maken van contacten in de regio. Dat deed ik eerder niet. De keuken open zetten voor andere bedrijven levert veel inzichten op. Ook daar was ik me eerder niet bewust van.”

Anne-Marije Buckens, oprichter en eigenaar 50 Company: “Veluwe Portaal is een warm en professioneel netwerk met interessante werkgevers. Het is fijn om kennis te delen én om deuren te kunnen openen voor onze ervaren kandidaten.”