Wat levert het op?

Deelname aan het HR netwerk van Veluwe Portaal levert een kostenbesparing op bij vacaturevervulling, herplaatsing en beëindiging/ontslag. Voordelen zijn er met name bij werving & selectie, re-integratie, vervanging, verzuim en WGA instroom, omscholing en transitievergoeding.

Dit is een duidelijke meerwaarde

Contacten met collega HR deskundigen en professionals! Deelnemers brengen toepasbare en actuele kennis en documenten in en delen die met elkaar.

Enkele ervaringen

Henk de Vos, Directeur HRM bij B&C International: “De voordelen van Veluwe Portaal zijn voor professionele HRM-ers aanzienlijk: netwerken moet een vast onderdeel zijn van je vak. Veluwe Portaal biedt de gelegenheid om regelmatig met bedrijven uit de regio kennis en ervaringen te delen.”

Silvia Scholten, Accountmanager HRM opleiding Hogeschool Windesheim: “Veluwe Portaal biedt gelegenheid om je te verbinden met andere organisaties en kennis te delen. Dit netwerk in de regio is heel waardevol als je ‘hart’ hebt voor je personeel. Het biedt veel kansen voor arbeidsmobiliteit en voor een leven lang leren.”