Voordelen voor deelnemers

Voordelen van het netwerk voor deelnemers

 • Groot regionaal netwerk met continu onderlinge verbindingen tussen werkgevers en HR-professionals
 • Eén aanspreekpunt voor alle HR-vragen met een antwoord uit de regio.
 • Direct toegang tot beschikbare medewerkers en stagiair(e)s.
 • Online vacature- en kandidatenplatforms www.werkinjeregio.nl en www.stageinjeregio.nl inclusief doorplaatsing naar Indeed.
 • Samenwerking met regionale overheden en onderwijsinstellingen.
 • Financiële voordelen:
  – 100% besparing van fees bij aanname van werknemers.
  – Besparing bij ondersteuning herplaatsing 2e spoor en boventallige werknemers.
  – Kosteloos doorplaatsen van vacatures naar Indeed.
  – Onbeperkt gebruik van HR-kennis zonder tussenkomst van commerciële partijen.
  – Korting bij de Portaal Professionals.

Enkele ervaringen

Luitenant-Kolonel Jacco Nijdam, Hoofd Employabilitycentrum Noord-Oost Nederland, Ministerie van Defensie: “Deelname aan onder andere de bijeenkomsten van Veluwe portaal geven ons juiste, benodigde inzicht in de regionale arbeidsmarkt. Het contact met de regionale bedrijven en bemiddelaars helpt ons om personeel op een juiste wijze te begeleiden naar een nieuwe baan.”

Teuno Blankesteijn, Business Manager Perspectief Groep: “Veluwe Portaal is voor mij het onderling delen van kennis en kunde, in een prettige en persoonlijke sfeer op goed georganiseerde events. Een goed platform om in contact te komen met veel HR Professionals en mooie organisaties in de regio, om elkaar waar mogelijk beter te maken.”

Carla Langerak, HRM Businesspartner bij St Jansdal ziekenhuis: “Het programma van netwerkbijeenkomsten en kennissessies helpt mij om te leren. Sinds Veluwe Portaal er is ben ik me er veel meer van bewust dat ik gebruik kan maken van contacten in de regio. Dat deed ik eerder niet. De keuken open zetten voor andere bedrijven levert veel inzichten op. Ook daar was ik me eerder niet bewust van.”

Anne-Marije Buckens, oprichter en eigenaar 50 Company: “Veluwe Portaal is een warm en professioneel netwerk met interessante werkgevers. Het is fijn om kennis te delen én om deuren te kunnen openen voor onze ervaren kandidaten.”