Voordelen voor deelnemers

Voordelen voor deelnemers

 • Kennisdelen.
  – Heeft u een vraag omtrent arbeidsmobiliteit en/of duurzame inzetbaarheid en alles wat daaronder valt? U heeft beschikking over de kennis binnen het netwerk van meer dan 120 organisaties uit de regio Veluwe, Nijkerk en Zeewolde. Iedereen brengt toepasbare en actuele kennis en documenten in en delen die met elkaar.
  – Wij organiseren HR netwerkbijeenkomsten, thema- & matchtafels en kennissessies.
  Dit is een duidelijke meerwaarde, ook volgens onze deelnemers.
 • Kostenbesparing op bij vacaturevervulling, herplaatsing en beëindiging/ontslag.
  Voordelen zijn er met name bij werving & selectie, re-integratie, vervanging, verzuim en WGA instroom, omscholing en transitievergoeding. Dit doen wij onder andere door het initiëren van www.werkinjeregio.nl, waar deelnemers kosteloos hun vacatures op kunnen plaatsen, welke ook nog eens kosteloos naar Indeed worden doorgeleid. Ook organiseren per kwartaal een matchtafel, waarbij werkgevers onderling vacatures en kandidaten kunnen matchen; van werk naar werk.
 • Inkoopvoordeel bij onze Portaal Professionals.
 • Informatie over (regionale) subsidies en arbeidsmarktprojecten.
  Indien mogelijk initiëren en voeren wij arbeidsmarktprojecten uit. Wij hebben een goede samenwerking met o.a. de Economic Board van Midden-Nederland en NVOO. In opdracht hen voeren wij momenteel het project ‘Stage in je Regio’ uit o.a. via www.stageinjeregio.nl. Ook worden wij bij projecten vanuit de Provincie betrokken, zoals bij het inmiddels afgelopen project Leve(n)lang Gelders Vakmanschap (LLGV).
 • Contacten met collega HR deskundigen en professionals!
  Voor het uitbreiden van uw eigen netwerk.

Enkele ervaringen

Luitenant-Kolonel Jacco Nijdam, Hoofd Employabilitycentrum Noord-Oost Nederland, Ministerie van Defensie: “Deelname aan onder andere de bijeenkomsten van Veluwe portaal geven ons juiste, benodigde inzicht in de regionale arbeidsmarkt. Het contact met de regionale bedrijven en bemiddelaars helpt ons om personeel op een juiste wijze te begeleiden naar een nieuwe baan.”

Teuno Blankesteijn, Business Manager Perspectief Groep: “Veluwe Portaal is voor mij het onderling delen van kennis en kunde, in een prettige en persoonlijke sfeer op goed georganiseerde events. Een goed platform om in contact te komen met veel HR Professionals en mooie organisaties in de regio, om elkaar waar mogelijk beter te maken.”

Carla Langerak, HRM Businesspartner bij St Jansdal ziekenhuis: “Het programma van netwerkbijeenkomsten en kennissessies helpt mij om te leren. Sinds Veluwe Portaal er is ben ik me er veel meer van bewust dat ik gebruik kan maken van contacten in de regio. Dat deed ik eerder niet. De keuken open zetten voor andere bedrijven levert veel inzichten op. Ook daar was ik me eerder niet bewust van.”

Anne-Marije Buckens, oprichter en eigenaar 50 Company: “Veluwe Portaal is een warm en professioneel netwerk met interessante werkgevers. Het is fijn om kennis te delen én om deuren te kunnen openen voor onze ervaren kandidaten.”