Successen

Elk jaar worden er mooie en waardevolle successen behaald binnen het netwerk van Veluwe Portaal.

Impactverslag 2020

Bekijk hier ons impactverslag 2020.

 

Enkele successen in 2020.
 • Van werk-naar-werk door de korte lijntjes binnen het netwerk
  Corona-tijdperk; een rare periode waarbij organisaties dit allen op een andere manier ervaren. Bij de één raken medewerkers boventallig en bij anderen komen ze juist in deze tijden medewerkers tekort. Vanuit Veluwe Portaal een moment om enkele bedrijven te benaderen om te horen hoe het met hen gaat. Zo ook bij Deurplus. Tijdens het gesprek kwam naar boven dat zij juist een bedrijf waren dat medewerkers zocht en met name monteurs.
  Lees hier hoe we een goede match hebben kunnen maken.

 

 • Veluwe Portaal & Kolmer Elektromotoren: een waardevolle samenwerking
  Bedrijven in de regio met elkaar verbinden, dat is het doel van het netwerk van stichting Veluwe Portaal. In 2019 kwam Kolmer Elektromotoren uit Putten erbij en sindsdien zijn er al meer mooie verhalen te vertellen en hebben we al veel voor elkaar kunnen betekenen.
  Lees hier wat we tot op heden al voor elkaar betekent hebben.

 

 • Het werkt!
  De (online) Matchtafel van Veluwe Portaal. Een goed moment om veel HR Professionals uit de regio in één keer te spreken. De kracht van de Matchtafel is dat de aanwezigen elkaar versterken op een efficiënte en laagdrempelige manier. Sommige brengen vacatures in en anderen weer kandidaten. Waarop dan zowel tips als leads gegeven worden.
  Lees hier waarom de Matchtafel voor Concerned wederom gewerkt heeft.

 

 

 • Vanuit de Meet&Greet naar Bieze Food Group
  Op vrijdag 14 februari was er een bijeenkomst bij THR (Apeldoorn) geregeld op initiatief van Veluwe Portaal. De aanleiding hiervoor was dat THR de deuren ging sluiten.
  Lees hier de volledige successtory over hoe Marga zo’n goede indruk heeft achtergelaten bij Ditta, dat ze een paar maanden later benaderd werd voor een baan bij Bieze Food Group.

 

 • Carrière switch krijgt kans bij Qimarox
  Al een paar jaar was Yuri van plan een carrièreswitch te maken naar een meer technisch georiënteerde functie. Vorig jaar bleek hét ideale moment om zijn plan werkelijkheid te laten worden. Yuri werd door zijn vorige werkgever in contact gebracht met Ingeborg.

  Lees hier wat Veluwe Portaal allemaal voor Yuri heeft kunnen betekenen, want het resulteerde in meer dan alleen een nieuwe werkgever bij Qimarox.