22 oktober 2019 14:49

Nieuwsbrief oktober 2019

In deze nieuwsbrief leest u over onze aanstaande bijeenkomsten, met uiteraard ons exclusieve jubileumevent op 26 november aanstaande. Waarbij inmiddels de eerste 100 plekken gereserveerd zijn. Dus heeft u zich nog niet aangemeld? Doe dit dan alsnog, voordat alle plakken vergeven zijn.

Ons jubileumevent vindt plaats in de ‘Week van het ID’ van het Innovatiehuis Noord-Veluwe, een week boordevol inspiratie over vernieuwing in de regio. Deze week wordt op donderdag 28 november feestelijk afgesloten met de uitreiking van de Veluwse Innovatieprijs. Meer weten over de activiteiten in deze week of wilt u zich aanmelden? Lees dan vooral verder.

Ook blikken wij terug op de afgelopen periode en geven een blik in toekomstige activiteiten, zoals onze deelname aan het televisieprogramma Wat ik altijd wilde worden van RTL4 met een oproep voor enkele specifieke kandidaten. Ook zijn we bezig om i.s.m. Waterschap Vallei en Veluwe een nieuwe bijeenkomst te organiseren voor de Young HR Professionals binnen ons netwerk. Hierover meer in de volgende nieuwsbrief.

Verder vieren wij graag een succes met u, heten wij onze nieuwste deelnemer welkom en nog veel meer.

Veel leesplezier!

Nieuwsbrief oktober 2019