23 mei 2019 13:54

Nieuwsbrief mei 2019

Woensdag 15 mei was het dan officieel. Veluwe Portaal bestaat 10 jaar. Om dit te vieren hebben we een leuke actie, die we in deze nieuwsbrief nogmaals vermelden. Daarnaast zijn we achter de schermen druk bezig om ons kennisevent in het najaar te organiseren. Een groots en mooie netwerkbijeenkomst voor de hele regio, waarvoor we ook een oproep doen om vooral mee te denken. In de nieuwsbrief van juni geven wij alvast een inkijkje. Graag wijzen wij u al wel op onze eerstvolgende HR netwerkbijeenkomst op donderdag 27 juni bij AWL Techniek in Harderwijk.

 Tijdens deze bijeenkomst voegen we de reguliere HR Netwerkbijeenkomst samen met die van de Young HR Professionals, omdat het thema voor alle professionals actueel is: ‘Employer Branding’. In het interactieve programma neemt Mitchell Brown, Branding expert, ons mee in de aanpak hiervan en beleven we de ‘Generatie X versus Generatie Y’ inzake dit thema. Dus mis het niet en meld u nu aan!

Verder leest u onder andere over de nieuwste deelnemers binnen het netwerk, over de inschrijving voor de Veluwse Innovatie Prijs van onze samenwerkingspartner De Diamant van Midden-Nederland en vertellen wij u meer over de Techiekverbinder van de regio.

Lees hier de nieuwsbrief van mei.