19 maart 2020 11:51

Nieuwsbrief maart 2020

We leven op dit moment in bijzondere tijden. De wereldwijde uitbraak van het coronavirus is het gesprek van de dag in welke vorm dan ook. Het raakt ons allemaal en daarom benadrukken wij graag, dat wanneer u vragen heeft op HR-gebied, bijvoorbeeld over (tijdelijke) boventalligheid? Laat het ons weten, zodat wij u hierin kunnen ondersteunen.

Uiteraard leest u in deze nieuwsbrief meer over dit onderwerp en waar u nog meer met uw vragen als ondernemer terecht kunt over corona-gerelateerde zaken. NCO-NCW heeft hiervoor een duidelijk overzicht gemaakt. Ook leest u over onze maatregelen én over arbeidsrechterlijke informatie vanuit OMVR Advocaten.

Maar wij brengen u ook graag ander nieuws. Zo delen wij graag onze nieuwe flyer met u. Leest u over de samenwerking tussen De Techniek Academie & Groei Opleidingen, waarbij zij samenwerken als één loket om te groeien in de techniek. En heten wij onze nieuwste deelnemers welkom.

Veel leesplezier en namens het bestuur van Veluwe Portaal en onszelf wensen wij u, uw familie en vrienden veel sterkte in deze tijd!

Lees hier onze nieuwsbrief van maart 2020 >>