16 december 2019 15:34

Nieuwsbrief december 2019

De laatste nieuwsbrief van 2019. Wij kunnen terugkijken op een heel mooi jubileumjaar bij Veluwe Portaal. Veel hoogtepunten en met als kers op de taart ons jubileumevent op 26 november jl. Een viering, dat zonder u niet mogelijk was.

Uiteraard blikken we in deze  nieuwsbrief nog even kort terug op de afgelopen periode, echter december is niet alleen het moment om terug te kijken, maar zeker ook om een blik te werpen in 2020. Op dit moment zijn we namelijk al druk bezig met het organiseren van meerdere bijeenkomsten en thematafels. Op 28 januari is de Young HR Professionals bijeenkomst, op 4 februari de eerste HR Thematafel van 2020 en hou alvast uw agenda vrij voor 19 maart! Dan is onze eerstvolgende HR Netwerkbijeenkomst voor al onze deelnemers.
Naast onze bijeenkomsten zijn we achter de schermen ook begonnen met het opstarten van een nieuw samenwerkingsnetwerk; de BranchePool Recruitment. Hou hiervoor uw mail in de gaten. Bent u een recruiter? Hou dan vooral de middag van 4 juni 2020 alvast vrij.

Verder vieren wij graag een succes met u, heten wij onze nieuwste deelnemers welkom, leest u belangrijke informatie van onze Portaal Professionals en nog veel meer.

Lees hier de Nieuwsbrief december 2019.

Veel leesplezier en een mooi 2020 toegewenst!

Met vriendelijke groet,
Ingeborg & Jenny