header_hero_stage_in_je_regio_01
header_hero_werk_in_je_regio_01
header_hero_werk_in_je_regio_02
header_hero_veluweportaal
header_hero_stage_in_je_regio_01
header_hero_werk_in_je_regio_01
header_hero_werk_in_je_regio_02
header_hero_veluweportaal
header_hero_stage_in_je_regio_01
header_hero_werk_in_je_regio_01
header_hero_werk_in_je_regio_02
header_hero_veluweportaal

Nieuws

 • 29 Mar 2021

  In onze maandelijkse nieuwsbrief delen wij informatie met u op het gebied van HRM. Wij houden u op de hoogte van ontwikkelingen binnen de regio. We informeren u onder andere over de financiële regelingen in de regio, over belastingvrij vaccineren voor de werkgever en stellen onze nieuwe deelnemers aan u voor en nog veel meer! Klik hier en lees onze compleet vernieuwde en uitgebreide nieuwsbrief.  

 • 19 Feb 2021

  In onze maandelijkse nieuwsbrief delen wij informatie met u op het gebied van HRM. Wij houden u op de hoogte van ontwikkelingen binnen de regio. We hebben deze maand weer zo veel te vertellen! Klik hier en lees onze compleet vernieuwde en uitgebreide nieuwsbrief. Veel leesplezier.

 • 18 Feb 2021

  Vitaal zijn is belangrijker dan ooit! De gemiddelde Nederlander zit meer dan 8 uur per dag! Veel werkzaamheden vinden plaats achter een bureau, bij (online)vergaderingen aan tafel en onderweg naar de klant of cliënt. Dat resulteert in allerlei gezondheidsrisico’s en uw medewerker kan allerlei lichamelijke klachten ontwikkelen. Vitaliteit is mede daardoor een steeds belangrijker thema binnen organisaties. U kent misschien de uitspraak: ‘’Zitten is het nieuwe roken’’ en daar zit een kern van waarheid in want maar liefst 4 op de 5 volwassenen beweegt te weinig.

 • 29 Jan 2021

  Er zijn het afgelopen jaar al meerdere verbindingen tussen organisaties gelegd en matches hebben plaatsgevonden. Heeft uw organisatie op dit moment of in de nabije toekomst toch (nog) te maken met (tijdelijke) boventalligheid, tekorten óf ziekteverzuim? Wij ondersteunen u kosteloos met collegiaal in- en uitleen, waarbij in- en uitlenende werkgevers onderling afspraken maken over inzet en kosten. Interesse? Neem hiervoor contact met ons op via info@veluweportaal.nl of bel 06-23278981.

 • 25 Jan 2021

  In onze maandelijkse nieuwsbrief delen wij informatie met u op het gebied van HRM. Wij houden u op de hoogte van ontwikkelingen binnen de regio. We hebben deze maand zo veel te vertellen! Klik hier en lees onze compleet vernieuwde en uitgebreide nieuwsbrief. Veel leesplezier.

 • 22 Jan 2021

  Onze dienstverlening op afstand Het is een bijzondere tijd die ook nog wel even voortduurt. Sinds half maart vorig jaar werken onze loopbaanconsultants voornamelijk vanuit huis en begeleiden zij de kandidaten met telefonische coaching of met videobellen. Door Covid19 heeft het persoonlijke fysieke contact plaats gemaakt voor het persoonlijke contact op afstand. Voor ons is elk traject maatwerk en is het persoonlijke contact daarin heel belangrijk. En wat blijkt? Dat coaching op afstand werkt!

 • 23 Dec 2020

  Zoals u van ons gewend bent, blikken wij aan het einde van het jaar altijd even terug. Dit doen wij via ons jaarlijkse impactverslag. Een overzicht van wat wij voor u als HR-professional én de werkgevers binnen ons netwerk hebben betekend. Ondanks het bijzondere jaar kijken wij terug op veel mooie resultaten vanuit de samenwerkingen. Lees hier ons impactverslag over 2020.