Voor Werkgevers

AWL-Techniek
B&C-Raamdecoratie
Epos
Rabobank
ziekenhuis-St-Jansdal
AWL-Techniek
B&C-Raamdecoratie
Epos
Rabobank
ziekenhuis-St-Jansdal
AWL-Techniek
B&C-Raamdecoratie
Epos
Rabobank
ziekenhuis-St-Jansdal

Nieuws

 • 30 Dec 2019

  Via deze weg willen wij iedereen de beste wensen toewensen. En zoals u van ons gewend bent, ontvangt u ons jaarlijkse impactverslag. Een overzicht van wat wij het afgelopen voor u als HR-professional én de werkgevers en binnen ons netwerk hebben betekend. Ieder jaar richten wij ons op enkele HR-trends. Hieronder leest u waarin wij in 2019 ondersteuning hebben geboden.

 • 16 Dec 2019

  De laatste nieuwsbrief van 2019. Wij kunnen terugkijken op een heel mooi jubileumjaar bij Veluwe Portaal. Veel hoogtepunten en met als kers op de taart ons jubileumevent op 26 november jl. Een viering, dat zonder u niet mogelijk was.

 • 28 Nov 2019

  Na maanden voorbereiden was het zover; ons jubileumevent. Dit vierden wij op 26 november 2019 samen met onze deelnemers. Iedereen bedankt voor jullie aanwezigheid en enthousiasme. Wij hebben genoten! Voor een impressie bekijkt u hieronder onze fotogalerij en de film; 10 jaar Veluwe Portaal. Met dank aan Lupsonline (film) en Fotostudio Merjenburgh (foto's). N.B. wanneer u foto's download, mag u deze alleen voor privédoeleinden gebruiken. Klik hier voor de film: 10 jaar Veluwe Portaal.  Fotogalerij:  

 • 22 Oct 2019

  In deze nieuwsbrief leest u over onze aanstaande bijeenkomsten, met uiteraard ons exclusieve jubileumevent op 26 november aanstaande. Waarbij inmiddels de eerste 100 plekken gereserveerd zijn. Dus heeft u zich nog niet aangemeld? Doe dit dan alsnog, voordat alle plakken vergeven zijn.

Recente berichten