header_hero_stage_in_je_regio_01
header_hero_werk_in_je_regio_01
header_hero_werk_in_je_regio_02
header_hero_veluweportaal
header_hero_stage_in_je_regio_01
header_hero_werk_in_je_regio_01
header_hero_werk_in_je_regio_02
header_hero_veluweportaal
header_hero_stage_in_je_regio_01
header_hero_werk_in_je_regio_01
header_hero_werk_in_je_regio_02
header_hero_veluweportaal

Nieuws

 • 30 Jun 2022

  In de HR nieuwsbrief van juni vanuit Veluwe Portaal delen wij informatie op het gebied van HRM. Wij houden jou op de hoogte van ontwikkelingen binnen de regio. Ook over de activiteiten die wij als stichting voor jou organiseren. Zoals onze online matchtafel én onze fysieke netwerk- en inspiratiesessie voor de Young HR Professionals.

 • 20 May 2022

  In de HR nieuwsbrief van mei vanuit Veluwe Portaal delen wij informatie op het gebied van HRM. Wij houden jou op de hoogte van ontwikkelingen binnen de regio. Ook over de activiteiten die wij als stichting voor jou organiseren. Zoals onze online matchtafel op 14 juni én onze fysieke netwerk- en inspiratiesessie over 'HR met ballen' op 28 juni a.s.

 • 19 May 2022

  In de drie regio’s van Overijssel en Gelderland Noord zette de daling van het aantal WW-uitkeringen in april flink door. In april neemt veel bedrijvigheid toe, bijvoorbeeld in de horeca, bouw en landbouw. Bijna één op de drie mensen die vanuit de WW-uitkering aan het werk gaan, gaat aan de slag als uitzendkracht. Lees hier het volledige verslag. Bron: www.werk.nl

 • 22 Apr 2022

  Een pensioenregeling is één van de arbeidsvoorwaarden vanuit de werkgever voor de medewerkers. Helaas heeft deze niet altijd de juiste interesse vanuit medewerkers of de prioriteit van de werkgever. Een goede pensioenregeling regelt een financiële basis voor de oude dag, ziekte/arbeidsongeschiktheid en overlijden. Onderwerpen waarmee elk persoon te maken krijgt. De “Verzorgingsstaat” is in de laatste 20 jaar behoorlijk gewijzigd, hierdoor verschuift er een stuk verantwoordelijkheid naar de werkgever. Het Pensioenakkoord is 1 van de wijzigingen in de wetgeving waarmee je als werkgever mee te maken krijgt. Het is belangrijk om jezelf als werkgever hierop voor te bereiden, inzicht te krijgen in de wijzigingen en keuzes te maken!!! Bij ons is pensioen niet saai of stoffig maar praktisch en efficiënt. Bekijk onze animatie maar eens: https://reditusadvies.nl/#video

 • 24 Mar 2022

  In onze maandelijkse nieuwsbrief delen wij informatie op het gebied van HRM. Wij houden jou onder andere op de hoogte van ontwikkelingen binnen de regio en over de activiteiten die wij als stichting voor jou organiseren, zoals onze HR netwerkbijeenkomst op 29 maart a.s. en onze bijeenkomst speciaal voor Young HR Professionals op 5 april a.s.

 • 28 Feb 2022

  In onze maandelijkse nieuwsbrief delen wij informatie op het gebied van HRM. Wij houden jou onder andere op de hoogte van ontwikkelingen binnen de regio en over de activiteiten die wij als stichting voor jou organiseren, zoals onze HR netwerkbijeenkomst op 29 maart a.s.