header_hero_stage_in_je_regio_01
header_hero_werk_in_je_regio_01
header_hero_werk_in_je_regio_02
header_hero_veluweportaal
header_hero_stage_in_je_regio_01
header_hero_werk_in_je_regio_01
header_hero_werk_in_je_regio_02
header_hero_veluweportaal
header_hero_stage_in_je_regio_01
header_hero_werk_in_je_regio_01
header_hero_werk_in_je_regio_02
header_hero_veluweportaal

Nieuws

 • 28 Nov 2022

  Een geslaagde HR netwerkbijeenkomst op 22 november jl. met een inzicht over de krappe arbeidsmarkt en bijbehorende cijfers. Tevens een inspirerende presentatie over 3 strategieën om anders te werven. Aansluitend verschillende pitches over anders werven en binden/boeien van medewerkers.

 • 21 Oct 2022

  In onze HR nieuwsbrief van oktober 2022 delen wij informatie op het gebied van HRM. Wij houden jou op de hoogte van ontwikkelingen binnen de regio. Ook over de activiteiten die wij als stichting voor jou organiseren. Zoals onze inspirerende netwerkbijeenkomst van 22 november aanstaande, online matchtafel en overige kennissessies.

 • 21 Oct 2022

  Onlangs ontvingen wij een HR vraagstuk: "Nu alles duurder is geworden en nog steeds wordt, zoals de dagelijkse boodschappen, de energiekosten etc. wordt het voor veel mensen steeds moeilijker om rond te komen. Ik ben benieuwd of er bedrijven zijn die hierin iets doen richting haar medewerkers. Wij zijn ons aan het oriënteren of we hier iets in moeten/kunnen doen. Bijvoorbeeld mogelijkheid om vakantiegeld op te nemen, een eenmalige tegemoetkoming etc." Omdat er zoveel interesse vanuit het netwerk was, hebben wij de gegeven tips gebundeld. Deze lees je hier.

 • 23 Sep 2022

  In de HR nieuwsbrief van september 2022 vanuit Veluwe Portaal delen wij informatie op het gebied van HRM. Wij houden jou op de hoogte van ontwikkelingen binnen de regio. Ook over de activiteiten die wij als stichting voor jou organiseren. Zoals onze ondernemerstafel, online matchtafel én onze fysieke netwerk- en inspiratiesessie voor de Young HR Professionals en overige kennissessies.

 • 22 Jul 2022

  In de HR nieuwsbrief van juli 2022 vanuit Veluwe Portaal delen wij informatie op het gebied van HRM. Wij houden jou op de hoogte van ontwikkelingen binnen de regio. Ook over de activiteiten die wij als stichting voor jou organiseren. Zoals onze online matchtafel én onze fysieke netwerk- en inspiratiesessie voor de Young HR Professionals en meer.

 • 21 Jul 2022

  EURES staat voor European Employment Services, een Europees netwerk dat werken en werven over grenzen heen bevordert. Vanuit het EURES-netwerk helpen ze in heel Europa werkzoekenden aan een baan en werkgevers aan personeel. EURES is actief in de 31 landen van de EER en Zwitserland. In al deze landen valt EURES onder de publieke arbeidsvoorziening, in Nederland vallen ze onder het UWV.

 • 30 Jun 2022

  In de HR nieuwsbrief van juni vanuit Veluwe Portaal delen wij informatie op het gebied van HRM. Wij houden jou op de hoogte van ontwikkelingen binnen de regio. Ook over de activiteiten die wij als stichting voor jou organiseren. Zoals onze online matchtafel én onze fysieke netwerk- en inspiratiesessie voor de Young HR Professionals.