Sfeerbeeld-werk-tbv-vp-website
Sfeerbeeld-stage-tbv-vp-website
Sfeerbeeld-veluwe-tbv-vp-website
Sfeerbeeld-werk-tbv-vp-website
Sfeerbeeld-stage-tbv-vp-website
Sfeerbeeld-veluwe-tbv-vp-website
Sfeerbeeld-werk-tbv-vp-website
Sfeerbeeld-stage-tbv-vp-website
Sfeerbeeld-veluwe-tbv-vp-website

Nieuws

 • 13 Nov 2023

  Afgelopen 31 oktober kwam een groep van ca. 20 Young HR Professionals bij elkaar om van elkaar te leren en te netwerken. Dit keer waren we te gast bij Allinq Labs in Harderwijk. Eline en Lia hadden samen met Axel een mooi programma samengesteld, waarbij we van start gingen met het thema Generatiemanagement; hoe houden we generatie X aan het werk? Daarna volgden een inkijkje in een deel van het onboarding-programma van Allinq.

 • 30 Oct 2023

  Deze maand daalden de WW-uitkeringen weer in de Stedendriehoek en Noordwest-Veluwe. Er is nog steeds veel vraag naar personeel. Zo zijn er veel technische vakmensen nodig om de industrie te verduurzamen. Naast deze klimaatbanen is er ook in het algemeen veel vraag naar dit soort medewerkers. Voor deze beroepen staan er regionaal dan ook 5.400 vacatures open. Dit zijn 2.300 vacatures meer dan vier jaar geleden. Dit biedt kansen voor mensen die een overstap willen maken naar een klimaatbaan. In het kader van het klimaatakkoord is ook de industrie aan het verduurzamen. Voor de uitvoering van klimaatmaatregelen zijn veel vakmensen nodig op het gebied van procestechniek, werktuigbouw, elektrotechniek en ICT, maar ook van kwaliteit en veiligheid. Lees hier de volledige nieuwsflits. Bron: werk.nl.

 • 27 Sep 2023

  In onze HR nieuwsbrief van september 2023 delen wij informatie op het gebied van HRM. Wij houden jou op de hoogte van ontwikkelingen binnen de regio. Ook over de activiteiten die wij als stichting voor jou organiseren. Zoals onze bijeenkomsten op 31 oktober, 7 en 22 november.

 • 25 Aug 2023

  In onze HR nieuwsbrief van augustus 2023 delen wij informatie op het gebied van HRM. Wij houden jou op de hoogte van ontwikkelingen binnen de regio. Ook over de activiteiten die wij als stichting voor jou organiseren. Zoals onze bijeenkomsten op 12 september, 31 oktober en 22 november. Wij delen onder andere informatie over de door ons ontwikkelde Leergang HRM i.s.m. Windesheim en over hoe Gelderse werkgevers ondersteuning kunnen krijgen op LLO. We stellen de nieuwste deelnemers binnen het netwerk aan jullie voor én zowel Jannie van HAVO BV en Rowie van Calduran Kalkzandsteen vertellen over HR binnen hun organisaties. Dit en nog veel meer lees je hier in onze nieuwsbrief van augustus 2023!  

 • 25 Aug 2023

  Onlangs is er een vraag gesteld binnen het HR netwerk. Meerdere HR-professionals gaven aan geïnteresseerd te zijn in de antwoorden. Hieronder de vraag en de antwoorden vanuit de bedrijven (geanonimiseerd). De antwoorden lees je in bijgevoegd document. Zijn er bedrijven die werken met een individueel duurzame inzetbaarheidsbudget? Zo ja: - Hoe is dit dan geregeld (% van het loon bijv./ wel/niet in de cao)? - Welke dingen mogen medewerkers daarvan doen/kopen? - Is er wel of niet de mogelijkheid in opgenomen om er verlofdagen voor te kopen? Lees hier de antwoorden.

 • 28 Jul 2023

  Gelderse werkgevers versterken leven lang ontwikkelen. Wil je als werkgever in Gelderland ook iets doen aan het versterken van de ontwikkeling van medewerkers en leercultuur in jouw bedrijf? Maar weet je niet goed waar je de tijd en de kennis vandaan moet halen om dit concreet vorm te geven? Laat je dan ondersteunen door een ervaren arbeidsmarktcoach die een deel van de uitvoering vorm kan geven. En leer ook van andere werkgevers hoe zij dit doen.

 • 13 Jul 2023

  In onze HR nieuwsbrief van juni/juli 2023 delen wij informatie op het gebied van HRM. Wij houden jou op de hoogte van ontwikkelingen binnen de regio. Ook over de activiteiten die wij als stichting voor jou organiseren. Zoals onze bijeenkomsten op 12 september en 22 november.

 • 25 May 2023

  In onze HR nieuwsbrief van april/mei 2023 delen wij informatie op het gebied van HRM. Wij houden jou op de hoogte van ontwikkelingen binnen de regio. Ook over de activiteiten die wij als stichting voor jou organiseren. Zoals onze bijeenkomsten op 6 en 20 juni.