Voor Werkgevers

AWL-Techniek
B&C-Raamdecoratie
Epos
Rabobank
ziekenhuis-St-Jansdal
AWL-Techniek
B&C-Raamdecoratie
Epos
Rabobank
ziekenhuis-St-Jansdal
AWL-Techniek
B&C-Raamdecoratie
Epos
Rabobank
ziekenhuis-St-Jansdal

Nieuws

 • 1 Aug 2019

  Ook wij bij Veluwe Portaal gaan de komende periode met vakantie, maar niet voordat we u het laatste nieuws brengen. Uiteraard staan wij na onze vakanties weer voor u klaar! Lees hier het laatste actuele nieuws.

 • 18 Jul 2019

  Onze nieuwsbrief is er weer! In deze nieuwsbrief leest u wat er allemaal op stapel staat bij Veluwe Portaal het komende half jaar. Welke bijeenkomsten er worden georganiseerd speciaal voor u als HR-professional en stellen we onze nieuwste deelnemer binnen het netwerk aan u voor. Ook informeert onze Portaal Professional Perspectief u over het nut van een Outplacement en nog meer. Veel leesplezier! Nieuwsbrief juli 2019

 • 25 Jun 2019

  Save the date! In verband met ons 10-jarig jubileum organiseren wij op dinsdagmiddag 26 november hét jubileumevent van de regio. Noteert u hem alvast in uw agenda? In september ontvangt u van ons de officiële uitnodiging. Verderop leest u meer over hét event van 2019.

 • 23 May 2019

  Woensdag 15 mei was het dan officieel. Veluwe Portaal bestaat 10 jaar. Om dit te vieren hebben we een leuke actie, die we in deze nieuwsbrief nogmaals vermelden. Daarnaast zijn we achter de schermen druk bezig om ons kennisevent in het najaar te organiseren. Een groots en mooie netwerkbijeenkomst voor de hele regio, waarvoor we ook een oproep doen om vooral mee te denken. In de nieuwsbrief van juni geven wij alvast een inkijkje. Graag wijzen wij u al wel op onze eerstvolgende HR netwerkbijeenkomst op donderdag 27 juni bij AWL Techniek in Harderwijk.

 • 15 May 2019

  Woensdag 15 mei 2019 bestaat stichting Veluwe Portaal 10 jaar! En dat vieren wij graag met u. Wij zijn bijvoorbeeld bezig om in het najaar een groots kennisevent voor de regio te organiseren.   Maar jarigen trakteren op de dag zelf ook. Daarom hebben wij een leuke actie* om ons jubileumjaar in te luiden!

 • 23 Apr 2019

  Ervaring is kennis hebben van de gang van zaken, verkregen door observatie en betrokkenheid bij bepaalde processen of toestanden [1]. Ervaring staat deze keer dan ook centraal in onze nieuwsbrief. Wij delen o.a. onze ervaringen met u van de afgelopen bijeenkomsten en activiteiten, waarbij Veluwe Portaal betrokken is geweest.

 • 25 Mar 2019

  In de drie regio’s van Overijssel en Gelderland Noord dalen de WW-uitkeringen in februari. Deze afname doet zich zowel op maandbasis als op jaarbasis voor. De WWuitkeringen vanuit de zorg & welzijn dalen nog sterker dan gemiddeld. Steeds meer werkgevers in de zorg hebben moeite om hun vacatures te vervullen. Deze tekorten bieden kansen voor werkzoekenden. Lees hier de volledige regionale nieuwsflits arbeidsmarkt Overijssel en Gelderland-Noord van februari 2019. Bron: UWV

 • 25 Mar 2019

  Platform31 voerde onlangs i.s.m. het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het G40-stedennetwerk een inventarisatie uit van 20 succesvolle praktijkvoorbeelden van regionale initiatieven die de groei en ontwikkeling van ondernemerschap bevorderen. Het MKB-actieplan van staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat gaat in op die uitdagingen. Aan dit project werkten verder MKB Nederland, Kamer van Koophandel, Interprovinciaal Overleg en Vereniging van Nederlandse Gemeenten mee.

Recente berichten