Voor Werkgevers

AWL-Techniek
B&C-Raamdecoratie
Epos
Rabobank
ziekenhuis-St-Jansdal
AWL-Techniek
B&C-Raamdecoratie
Epos
Rabobank
ziekenhuis-St-Jansdal
AWL-Techniek
B&C-Raamdecoratie
Epos
Rabobank
ziekenhuis-St-Jansdal

Nieuws

 • 21 Jan 2019

  Zet je scholingsvoucher in tijdens de wintermaanden! Ben je als technische ZZP`er uit Gelderland aan het werk als bijvoorbeeld elektromonteur, bouwvakker, lasser of robotprogrammeur, Leve(n)lang Gelders Vakmanschap vergoedt jouw technische ontwikkeling! Nog maar 60 scholingsvouchers beschikbaar! Aanvragen via website: www.geldersvakmanschap.nl. Bekijk hier de flyer.

 • 15 Jan 2019

  'Back to business', zoals je veelal hoort de afgelopen dagen. Ook wij hebben onze vakantie- en vrije dagen achter ons liggen en gaan graag weer voor u aan de slag. Om 2019 goed te beginnen, zijn we volop bezig met de eerstkomende bijeenkomsten, die op onze planning staan.

 • 7 Dec 2018

  December, de maand om terug te kijken op 2018. Wanneer wij dat doen, dan komt er een glimlach op onze gezichten. Om de successen die behaald zijn, zoals het ontstaan van het nieuwe netwerk van de Young HR professionals en het nieuwe event 'Werken in de Zorg' van de BranchePool Zorg. Om alle dingen die we dit jaar (mede)georganiseerd hebben en/of waar we bij aanwezig waren. Zoals bijvoorbeeld tijdens onze netwerkbijeenkomsten. Of we nu onze eigen talenten ontdekten tijdens een golfles, onze focus konden testen tijdens het 'afvuren' van een geweer of leerden hoe een product van begin tot eind van de band afrolde? Wij hebben alle bijeenkomsten als zeer waardevol ervaren. Door de kennisdeling, maar zeker ook door jullie enthousiasme en inbreng. Onze dank hiervoor!

 • 7 Dec 2018

  Onze regio werkt inmiddels met een reservelijst!  Wat is het snel gegaan! Op dit moment zijn de scholingsvouchers werkenden voor onze regio Noord-Veluwe allemaal vergeven. U kunt bij interesse zich nog opgeven voor de reservelijst. Het kan zijn dat als de overige vouchers niet (volledige bedragen) worden vergeven, dat er in januari 2019 een herverdeling van de vouchers of gelden wordt gemaakt. Maar dit alles is onder voorbehoud! Wilt u meer informatie over Leve(n)Lang Gelders Vakmanschap ontvangen of heeft u specifieke vragen? Kijk dan op geldersvakmanschap.nl of neem contact op met de arbeidsmarktcoach van onze regio, Linda van den Belt via projecten@veluweportaal.nl. De scholingsvouchers voor werkzoekenden á € 3.000,- en zij-instromers á € 2.000,- zijn nog beschikbaar !

 • 23 Oct 2018

  Het laatste kwartaal van 2018 is alweer aangebroken. En voor Veluwe Portaal zeker niet de minste. Op dit moment houden we ons onder andere bezig met de laatste bijeenkomsten van dit jaar. Dit zijn zowel bijeenkomsten die wij zelf organiseren, als bijeenkomsten waar wij aan deelnemen. Maar naast deze bijeenkomsten lopen er nog steeds arbeidsmarktprojecten en is er een nieuw project gestart vanuit de Provincie: het Leve(n) Lang Gelders Vakmanschap.

 • 18 Sep 2018

  Gelderland wil het functioneren van de technische arbeidsmarkt verbeteren, intersectorale mobiliteit bevorderen en het levenslang ontwikkelen van de zittende medewerker in de technische branches stimuleren. Om dat te bereiken, verbindt de provincie Gelderse bedrijven en scholen met landelijke brancheorganisaties, vakbonden en techniekfondsen. Al die krachten zijn gebundeld in het actieplan Leve(n)lang Gelders Vakmanschap. Dit actieplan bestaat uit vijf aantrekkelijke scholingsvouchers voor technische om-, bij- of herscholing. Uw organisatie wordt bijgestaan door de arbeidsmarktcoach uit uw regio.