Voor Werkgevers

AWL-Techniek
B&C-Raamdecoratie
Epos
Rabobank
ziekenhuis-St-Jansdal
AWL-Techniek
B&C-Raamdecoratie
Epos
Rabobank
ziekenhuis-St-Jansdal
AWL-Techniek
B&C-Raamdecoratie
Epos
Rabobank
ziekenhuis-St-Jansdal

Nieuws

 • 23 Oct 2018

  Het laatste kwartaal van 2018 is alweer aangebroken. En voor Veluwe Portaal zeker niet de minste. Op dit moment houden we ons onder andere bezig met de laatste bijeenkomsten van dit jaar. Dit zijn zowel bijeenkomsten die wij zelf organiseren, als bijeenkomsten waar wij aan deelnemen. Maar naast deze bijeenkomsten lopen er nog steeds arbeidsmarktprojecten en is er een nieuw project gestart vanuit de Provincie: het Leve(n) Lang Gelders Vakmanschap.

 • 18 Sep 2018

  Gelderland wil het functioneren van de technische arbeidsmarkt verbeteren, intersectorale mobiliteit bevorderen en het levenslang ontwikkelen van de zittende medewerker in de technische branches stimuleren. Om dat te bereiken, verbindt de provincie Gelderse bedrijven en scholen met landelijke brancheorganisaties, vakbonden en techniekfondsen. Al die krachten zijn gebundeld in het actieplan Leve(n)lang Gelders Vakmanschap. Dit actieplan bestaat uit vijf aantrekkelijke scholingsvouchers voor technische om-, bij- of herscholing. Uw organisatie wordt bijgestaan door de arbeidsmarktcoach uit uw regio.

 • 11 Sep 2018

  9 oktober 2018 ‘werken in de zorg’ Een event speciaal voor jou! Ben jij toe aan ander werk? Steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je betrokken bij het welzijn van anderen? En wil jij een bijdrage leveren aan de kwaliteit van andermans leven? Dan zien en spreken we jou graag! Je kunt tijdens dit event kennismaken met diverse zorginstellingen en ontdekken welke organisatie en welk beroep binnen de zorg het beste bij jou past. Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden? Dan is dit je kans!

 • 10 Sep 2018

  Het is zover! De beschikbare meeloopfuncties staan online. Ook worden er een aantal rondleidingen aangeboden door de organisaties. Bekijk ze hier. Let op! De meeloopfuncties en rondleidingen zijn bedoeld voor werknemers van de deelnemende organisaties binnen het netwerk van Veluwe Portaal. Bekijk hier onze deelnemers in één overzicht en of u zich ook kan aanmelden voor één van de meeloopfuncties.

 • 20 Aug 2018

  Voor de regio Apeldoorn zijn wij trots te melden dat 50 Company is toegetreden als Portaal Professional binnen ons netwerk. Portaal Professionals vervullen de rol van partner binnen Veluwe Portaal; ze ondersteunen het netwerk door hun professionele kennis en diensten beschikbaar te stellen, zowel tijdens bijeenkomsten als daarbuiten. Voor dienstverlening aan werkgevers binnen ons netwerk wordt door de Portaal Professionals een gereduceerd tarief berekend. Onze Portaal Professionals kennen elk hun eigen specialisme. Meer weten over 50 Company en wat zij voor u als HR Professional kunnen betekenen? Of benieuwd wat onze overige Portaal Professionals (Concerned/MBM, Landstede, Marree & Dijxhoorn Advocaten, OMVR Advocaten+Notariaat, Perspectief Groep en Windesheim Hogeschool) voor u kunnen betekenen? Misschien heeft u nu al een vraag aan één van hen? Neem dan direct (vrijblijvend) contact met hen op. Hier staan alle benodigde contactgegevens.

 • 19 Jul 2018

  De vakantieperiode komt er weer aan. Zo ook voor ons bij Veluwe Portaal. Dit jaar voor het eerst in negen jaar is Veluwe Portaal gesloten voor een periode van drie weken. Wij zijn afwezig van zaterdag 28 juli tot en met zondag 19 augustus. Maandag 20 augustus staan we samen weer voor u klaar en gaan dan fris van start met de verdere voorbereidingen van meerdere events, die op de planning staan.  

 • 29 Jun 2018

  Wat leuk! Anne-Marije Buckens van 50 Company heeft een vlog gemaakt over de HR netwerkbijeenkomst van Veluwe Portaal. Locatie: Johannes Postkazerne in Havelte. De bijeenkomst was i.s.m. Ministerie van Defensie. Een geslaagde bijeenkomst en een unieke ervaring rijker. Met dank aan Jacco Nijdam en zijn team! Bekijk de vlog nu! Foto's volgen op een later tijdstip op onze Facebookpagina. https://youtu.be/urAwWf9o5as

Recente berichten