header_hero_stage_in_je_regio_01
header_hero_werk_in_je_regio_01
header_hero_werk_in_je_regio_02
header_hero_veluweportaal
header_hero_stage_in_je_regio_01
header_hero_werk_in_je_regio_01
header_hero_werk_in_je_regio_02
header_hero_veluweportaal
header_hero_stage_in_je_regio_01
header_hero_werk_in_je_regio_01
header_hero_werk_in_je_regio_02
header_hero_veluweportaal

Nieuws

 • 20 Sep 2021

  In onze maandelijkse nieuwsbrief delen wij informatie op het gebied van HRM. Wij houden jou op de hoogte van ontwikkelingen binnen de regio. In deze editie informeren wij jou onder andere over de subsidieregeling omscholing naar kansrijke beroepen in de ICT en techniek de door ons in ontwikkeling zijnde 'Loopbaanpaden'. Ook bieden we deelnemers van onze stichting de mogelijkheid op een gratis video opname voor een vacature om deze een extra boost te geven op de arbeidsmarkt en nog veel meer! Klik hier en lees onze nieuwsbrief van september. Veel leesplezier.

 • 15 Jul 2021

  Het bestuur van Platform Techniek is bezig met de realisatie van de plannen rondom Techniekpact 2.0. Hier zijn vier projectplannen benoemd. Voor deze vier projectplannen wordt nog gezocht naar mensen uit het bedrijfsleven die hier bij betrokken willen zijn en actief willen meedenken. Per plan zoeken ze nog minimaal twee personen uit het bedrijfsleven.

 • 15 Jul 2021

  Afgelopen maand hebben wij i.s.m. UWV, Inclusief Groep en een 20-tal bedrijven een jongerenevent georganiseerd om op een laagdrempelige manier die bedrijven en hun mogelijkheden aan jongeren te pitchen, waarbij de mogelijkheid bestond om als bedrijf met de geïnteresseerde jongeren in gesprek te gaan.

 • 29 Jun 2021

  In onze maandelijkse nieuwsbrief delen wij informatie met u op het gebied van HRM. Wij houden u op de hoogte van ontwikkelingen binnen de regio. We nodigen u graag uit voor onze netwerkbijeenkomst op 6 juli aanstaande, over HR wijzigingen die per 1 juli ingaan, onze Portaal Professionals vertellen over verschillende onderwerpen zoals de TMA (Talentenanalyse) en nog veel meer! Klik hier en lees onze nieuwsbrief van juni. Veel leesplezier.

 • 25 Jun 2021

  Op 1 mei dit jaar was het precies 15 jaar geleden dat de basis voor Staatvandienst werd gelegd. Een organisatie met nu ruim 150 collega’s (vast en freelance) en bijna 40 vestigingen door heel Nederland. Inmiddels hebben wij meer dan 32.000 kandidaten begeleid. Daar zijn wij trots op! Aan het ‘waarom we doen wat we doen’ is weinig veranderd, echter hoe we dit doen wel. De wereld verandert continue en daarop hebben wij ook onze dienstverlening in de afgelopen 15 jaar aangepast. Nu richten we ons veel meer op het aanleren van zelfredzaamheid. Niet om mensen sneller los te laten, maar juist om mensen flexibeler en meer wendbaar te maken op de huidige arbeidsmarkt die sneller verandert dan ooit tevoren. Met coaching en de juiste handvatten leren zelfinzicht en zelfvertrouwen te vergroten, leert mensen continu te kijken naar en nadenken over hun eigen duurzame inzetbaarheid. Wij zijn er van overtuigd dat mooiere levens & loopbanen een gevolg zijn van de aandacht en ontwikkeling van talent. Wendbare loopbanen Wij geloven in wendbare loopbanen voor iedereen, in elke branche, van praktisch tot theoretisch opgeleid en van LBO tot WO niveau. #iedereenverzekerdvaneenmooieloopbaan is onze visie. Werknemers leveren de meest waardevolle bijdrage in organisaties waar er ruimte is voor Ontwikkeling, Eigenaarschap, Veiligheid, Vertrouwen en Perspectief, waarbij waardering en werkplezier hand in hand gaan. Daarom vinden wij het belangrijk dat werkgevers hierover met hun mensen in gesprek gaan en blijven en mogelijkheid bieden om met hun loopbaan aan de slag te gaan. Daarmee beschik je als organisatie steeds over waardevol personeel waarmee je kansen kan verzilveren, waarde kan blijven bieden en kunt meebewegen op veranderingen. Werknemers die in elke fase van hun leven gemotiveerd en tevreden werken, dragen bij aan een gezonde organisatie. #SAMENMAKENWEERWERKVAN Voor ons is samenwerking essentieel, zeker met onze opdrachtgevers en zijn dan ook dankbaar dat veel opdrachtgevers van het eerste uur nog steeds onze toegevoegde waarde zien. We zitten niet meer alleen op de stoel van serviceverlener maar juist die van sparringpartner en adviseur. Hierbij is de vraag vaak, ‘hoe houd ik mijn organisatie gezond, speel ik tijdig in op ontwikkelingen en houd ik de juiste mensen wel aan boord? Ook wij blijven ons ontwikkelen zodat wij steeds voorbereid zijn op de veranderende vraag uit de markt, integrale dienstverlening heeft hierbij onze focus. We kijken tevreden terug op 15 mooie jaren en met vertrouwen naar de toekomst, waarin we zelf ook als wendbare organisatie, nog meer levens en loopbanen mooier zullen gaan maken. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem eens contact op met de collega’s op ons kantoor in Harderwijk, op telefoonnummer 0341-745649 of kijk op onze website https://bit.ly/3btcg7K.  

 • 25 Jun 2021

  De Startersbeurs is een landelijk instrument dat de gemeenten in de regio Stedendriehoek en Noord Veluwe inzetten om jongeren te helpen om aan het werk te komen. Dat is in deze tijd voor hen extra lastig. Met de Startersbeurs geeft u hen als werkgever tegen een aantrekkelijke vergoeding een kickstart op de arbeidsmarkt. Lees meer in onderstaande flyer! 2021.04.flyer-Startersbeurs (1)

 • 31 May 2021

  In onze maandelijkse nieuwsbrief delen wij informatie met u op het gebied van HRM. Wij houden u op de hoogte van ontwikkelingen binnen de regio. We geven u een update over ons project 'De talentmakelaar', over de verlenging van de subsidie: Tel mee met Taal en de vernieuwde en uitgebreide voorwaarden, wat gebeurt er met de belastingvrije reiskostenvergoeding per 1 juli en nog veel meer! Lees de nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief mei 2021 Veluwe Portaal.

Recente berichten