Voor Werkgevers

AWL-Techniek
B&C-Raamdecoratie
Epos
Rabobank
ziekenhuis-St-Jansdal
AWL-Techniek
B&C-Raamdecoratie
Epos
Rabobank
ziekenhuis-St-Jansdal
AWL-Techniek
B&C-Raamdecoratie
Epos
Rabobank
ziekenhuis-St-Jansdal

Nieuws

 • 25 Jan 2021

  In onze maandelijkse nieuwsbrief delen wij informatie met u op het gebied van HRM. Wij houden u op de hoogte van ontwikkelingen binnen de regio. We hebben deze maand zo veel te vertellen! Klik hier en lees onze compleet vernieuwde en uitgebreide nieuwsbrief. Veel leesplezier.

 • 22 Jan 2021

  Onze dienstverlening op afstand Het is een bijzondere tijd die ook nog wel even voortduurt. Sinds half maart vorig jaar werken onze loopbaanconsultants voornamelijk vanuit huis en begeleiden zij de kandidaten met telefonische coaching of met videobellen. Door Covid19 heeft het persoonlijke fysieke contact plaats gemaakt voor het persoonlijke contact op afstand. Voor ons is elk traject maatwerk en is het persoonlijke contact daarin heel belangrijk. En wat blijkt? Dat coaching op afstand werkt!

 • 23 Dec 2020

  Zoals u van ons gewend bent, blikken wij aan het einde van het jaar altijd even terug. Dit doen wij via ons jaarlijkse impactverslag. Een overzicht van wat wij voor u als HR-professional én de werkgevers binnen ons netwerk hebben betekend. Ondanks het bijzondere jaar kijken wij terug op veel mooie resultaten vanuit de samenwerkingen. Lees hier ons impactverslag over 2020.

 • 22 Dec 2020

  In onze nieuwsbrief delen wij informatie met u op het gebied van HRM. Wij houden u op de hoogte van ontwikkelingen binnen de regio. Deze maand komen onder andere de volgende '8 vragen aan HR; dit willen we echt weten van ... ' aan bod, geven wij een terugblik over de speciale online banenmarkten en delen wij de noodkreet vanuit Stage in je Regio. Lees hier de nieuwsbrief december 2020.

 • 27 Nov 2020

  Bron: www.werk.nl De coronacrisis zette de regionale arbeidsmarkt in korte tijd flink op zijn kop. Voor de crisis hadden veel werkgevers personeelstekorten. Daarna had een deel van diezelfde werkgevers van de ene op de andere dag juist een overschot aan personeel. Dat betekent niet dat de  onderliggende problematiek ineens compleet is veranderd. Deels is deze zelfs versterkt.

 • 16 Sep 2020

  Bron: www.personeelsnet.nl De economie groeit in 2021 met 3,5 procent, maar de werkloosheid loopt ook op. Het kabinet gaat daarom de economie met tientallen miljarden ondersteunen. Bedrijven krijgen de tijd om zich aan te passen, werknemers kunnen hulp krijgen bij omscholing voor ander werk. HR-professionals zullen het dus druk krijgen met de ondersteuning van hun organisatie én het personeel. Zij moeten daarnaast ook nog weten welke andere ontwikkelingen er volgend jaar op stapel staan. Voor hen zet Personeelsnet de belangrijkste wijzigingen voor HR in 2021 op een rij.

 • 17 Sep 2020

  In deze september editie van onze nieuwsbrief leest u onder andere over: het NK wat wij gaan organiseren op dinsdag 24 november a.s. onze nieuwste deelnemer, de Loopbaancheck, de TMA Talentenanalyse, 8 vragen aan HR; dit willen we echt weten van ..., en nog meer. Veel leesplezier.

 • 15 Sep 2020

  Bron: Rijksoverheid. Het kabinet verlengt de Tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor werkbehoud (NOW) per 1 oktober met 3 tijdvakken van 3 maanden. In het eerste tijdvak komen bedrijven met een omzetdaling van ten minste 20% in aanmerking voor steun. Vanaf januari 2021 moet er sprake zijn van een omzetdaling van ten minste 30%. Het doel van de regeling blijft het ondersteunen van werk en inkomen, maar het wordt ook belangrijk dat bedrijven en werknemers zich aanpassen aan de huidige economische situatie. De tegemoetkoming aan bedrijven voor loondoorbetaling wordt in stappen afgebouwd. Tegelijk komt er ruimte voor werkgevers om de loonsom te laten dalen zonder dat dit ten koste gaat van de subsidie.

Recente berichten