Voor Werkgevers

AWL-Techniek
B&C-Raamdecoratie
Epos
Rabobank
ziekenhuis-St-Jansdal
AWL-Techniek
B&C-Raamdecoratie
Epos
Rabobank
ziekenhuis-St-Jansdal
AWL-Techniek
B&C-Raamdecoratie
Epos
Rabobank
ziekenhuis-St-Jansdal

Nieuws

 • 17 Sep 2020

  In deze september editie van onze nieuwsbrief leest u onder andere over: het NK wat wij gaan organiseren op dinsdag 24 november a.s. onze nieuwste deelnemer, de Loopbaancheck, de TMA Talentenanalyse, 8 vragen aan HR; dit willen we echt weten van ..., en nog meer. Veel leesplezier.

 • 16 Sep 2020

  Bron: www.personeelsnet.nl De economie groeit in 2021 met 3,5 procent, maar de werkloosheid loopt ook op. Het kabinet gaat daarom de economie met tientallen miljarden ondersteunen. Bedrijven krijgen de tijd om zich aan te passen, werknemers kunnen hulp krijgen bij omscholing voor ander werk. HR-professionals zullen het dus druk krijgen met de ondersteuning van hun organisatie én het personeel. Zij moeten daarnaast ook nog weten welke andere ontwikkelingen er volgend jaar op stapel staan. Voor hen zet Personeelsnet de belangrijkste wijzigingen voor HR in 2021 op een rij.

 • 15 Sep 2020

  Bron: Rijksoverheid. Het kabinet verlengt de Tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor werkbehoud (NOW) per 1 oktober met 3 tijdvakken van 3 maanden. In het eerste tijdvak komen bedrijven met een omzetdaling van ten minste 20% in aanmerking voor steun. Vanaf januari 2021 moet er sprake zijn van een omzetdaling van ten minste 30%. Het doel van de regeling blijft het ondersteunen van werk en inkomen, maar het wordt ook belangrijk dat bedrijven en werknemers zich aanpassen aan de huidige economische situatie. De tegemoetkoming aan bedrijven voor loondoorbetaling wordt in stappen afgebouwd. Tegelijk komt er ruimte voor werkgevers om de loonsom te laten dalen zonder dat dit ten koste gaat van de subsidie.

 • 22 Jul 2020

  In deze nieuwsbrief nodigen wij u en/of uw collega uit voor onze online matchtafel op 8 september. Daarnaast bieden wij u in samenwerking met onze Portaal Professionals ondersteuning met de NOW 2.0 (wees er snel bij, want op=op!). Ook leest u over recente successen, vertelt onze Portaal Professional Perspectief Groep over MentaalFIT, heten wij onze nieuwste deelnemer welkom, worden de volgende '8 vragen aan HR; dit willen we echt weten van... Ditta van de Bovenkamp, HR-manager Bieze Food Group' beantwoord en nog meer. De eerstvolgende nieuwsbrief verschijnt in september. Voor nu veel leesplezier en een mooie verdere zomerperiode gewenst. Lees hier de nieuwsbrief van juli 2020.

 • 15 Jul 2020

  Update 2-9-2020 NOW 2.0 : NL leert door; het maximum aantal inschrijvingen is bereikt De kosteloze ontwikkeladviezen die het kabinet beschikbaar stelde via de regeling NL Leert Door voorzag in een grote behoefte. Sinds 1 augustus konden mensen een kortdurend traject aanvragen bij een loopbaanadviseur om zicht te krijgen op de arbeidsmarktkansen die er in deze recessie voor hen zijn. Veel sneller dan verwacht is het maximum aantal inschrijvingen bereikt. Hiermee is de grens bereikt van het aantal trajecten dat de overheid kan bekostigen. Dat betekent dat er geen kosteloos ontwikkeladvies meer kan worden aangevraagd bij een loopbaanadviseur. Lees hier meer >>   NOW 2.0 : Inspanningsverplichting – NL leert door Bron: www.rijksoverheid.nl Vanaf 6 juli 2020 kunnen werkgevers de NOW 2.0 aanvragen uit het tweede noodpakket. Dit tweede noodpakket, is erop gericht om zo veel mogelijk banen te behouden.

 • 30 Jun 2020

  De zomerperiode is weer begonnen. Voor ons een periode om enkele successen vanuit het netwerk met u te delen en om een samenvatting te geven over wat er voor HR gaat veranderen per 1 juli 2020. Verder delen wij informatie vanuit onze Portaal Professionals, heten wij onze nieuwste deelnemer welkom, introduceren wij een nieuw maandelijks item : 8 vragen aan HR; dit willen we echt weten van ...' en nog meer. Veel leesplezier. Lees hier de nieuwsbrief juni 2020.

 • 25 Jun 2020

  Tijdelijke 'vraag en aanbod' en overig gerelateerd HR nieuws inzake coronatijden Per 1 juli worden de maatregelen met regels 'losgelaten'. Werkgevers weten hun (digitale) weg steeds beter weten te vinden naar de juiste kanalen. Én de economie is zich weer aan het opstarten. Vanaf 30 juni 2020 wordt het 'Vraag en aanbod' voor collegiale in- en uitleen geïntegreerd in onze wekelijkse kandidaten- en vacaturenieuwsbrief.

Recente berichten