3 februari 2020 10:46

Meet & Greet Groothandel THR

Vinden en gevonden worden tijdens de Meet & Greet

Ontmoeten, in gesprek gaan en advies ontvangen van werkgevers uit de regio. Het kan op vrijdag 14 februari van 09.00 tot 12.00 uur tijdens de Meet & Greet, die speciaal wordt georganiseerd voor alle werknemers van de failliet verklaarde Groothandel THR uit Apeldoorn.

Zoals u wellicht al heeft vernomen uit de media is Groothandel THR uit Apeldoorn onlangs failliet verklaard. Er is helaas geen doorstart mogelijk en dit is voor alle 150 werknemers én de regio een triest bericht.

Vanuit stichting Veluwe Portaal zetten we hiervoor graag onze kennis, netwerk en de regio in om samen met THR deze werknemers te ondersteunen en hen te begeleiden van ‘Werk naar Werk’. Zo kunnen we het vakmanschap van deze medewerkers in de regio behouden. Op dit moment staan er alleen al bij onze netwerkbedrijven vele vacatures open. Wat zou het fantastisch zijn als we er een aantal hiervan kunnen matchen met deze medewerkers!

Graag nodigen wij u uit om vrijdag 14 februari vanaf 09.00 uur tot 12.00 uur aanwezig te zijn bij de speciale ‘Meet & Greet’ banenmarkt voor de medewerkers van THR uit Apeldoorn. De functies variëren van logistiek, magazijn tot aan kantoorpersoneel, zoals Finance, HR, Sales, ICT en Technisch personeel. Tijdens deze ochtend is er de mogelijkheid om hen persoonlijk te spreken én kunt u uw vacatures kenbaar maken.

Als u interesse heeft om aanwezig te zijn of als u meer informatie wilt. Stuur dan een mail aan Veluwe Portaal via algemeen@veluweportaal.nl. Let op! Er is maar plaats voor een beperkt aantal standhouders. Daarom zijn wij i.o.m. THR selectief met het toelaten, om zo passend mogelijk te kunnen matchen.

De Meet & Greet is een initiatief van stichting Veluwe Portaal in samenwerking met THR en meerdere organisaties uit de regio. Doel is om de voormalig werknemers van THR zo goed mogelijk te ondersteunen en hen te begeleiden om van ‘werk naar werk’ te kunnen gaan.

Bekijk hier de uitnodiging in pdf.

N.B. Voor deelname aan de Meet & Greet vragen we niet-deelnemende organisaties van Veluwe Portaal om een kleine tegemoetkoming van €150,- excl. BTW.