10 september 2018 10:38

Meeloopfuncties nu online

Het is zover! De beschikbare meeloopfuncties staan online. Ook worden er een aantal rondleidingen aangeboden door de organisaties. Bekijk ze hier.

Let op! De meeloopfuncties en rondleidingen zijn bedoeld voor werknemers van de deelnemende organisaties binnen het netwerk van Veluwe Portaal. Bekijk hier onze deelnemers in één overzicht en of u zich ook kan aanmelden voor één van de meeloopfuncties.

Wat is de Week van de Arbeidsmobiliteit?

Altijd al willen weten hoe het is om te werken in een ander bedrijf? Wat ze daar doen en wat je daar van kan leren? In de “Week van de Arbeidsmobiliteit” is er de mogelijkheid om een dag(deel) bij één of meerdere bedrijven een kijkje in hun ‘keuken’ te nemen. En dit alles kosteloos en puur om je functie binnen jouw eigen organisatie te verrijken én je na te laten denken over jouw toekomstige ontwikkeling. Jij doet toch ook mee?

Je talenten ontdekken

Je loopt voor een dag(deel) bij een ander bedrijf mee, waardoor je nieuwe ervaringen opdoet en nieuwe mensen leert kennen. Tegelijkertijd ga je ontdekken welke talenten en kwaliteiten je (nog meer) in huis hebt én ontdek je loopbaanmogelijkheden binnen de regio. Gun jezelf deze unieke ervaring!

Hoe kun je je opgeven?

  • Ga naar de pagina van de Week van de Arbeidsmobiliteit op onze website en bekijk de organisaties en functies, waarbij je mee kunt lopen en eventueel je 2e keuze en meld je aan via het aanmeldformulier op dezelfde webpagina.
  • Veluwe Portaal neemt contact op met de desbetreffende contactpersoon van de organisatie die de meeloopfunctie beschikbaar stelt. Het meeloopmoment is pas definitief, zodra Veluwe Portaal dit per mail bevestigd heeft. Let op! Voor inschrijven geldt vol=vol. Hierbij wordt het principe ‘wie het eerst komt,…’ gehanteerd.

N.B. Je dient zelf bij je leidinggevende aan te geven dat je een dag(deel) gaat meelopen!

Workshops

Op dit moment zijn we nog druk bezig om een drietal workshops in het thema van arbeidsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid te organiseren. Uiterlijk maandag 18 september hopen we deze online te kunnen zetten, zodat u zich aan kunt melden. Aan de workshops kunt u kosteloos deelnemen.

De volgende organisaties hebben toegezegd workshops te gaan verzorgen: Hogeschool Windesheim, Perspectief Groep en de BranchePool Zorg.