18 maart 2020 12:08

Maatregelen Veluwe Portaal i.v.m. coronavirus

We leven op dit moment in bijzondere tijden. Iedereen neemt de nodige maatregelen vanwege de wereldwijde uitbraak van het coronavirus. Wij erkennen de ernst van de situatie voor iedereen. Ook bij Veluwe Portaal bereiden we ons voor op het onbekende dat nog gaat komen.

Graag laten wij u weten dat wij er ook in deze tijden voor u zijn voor al uw HR vraagstukken omtrent onder andere arbeidsmobiliteit, duurzame inzetbaarheid en arbeidsrecht. Er is binnen ons netwerk veel expertise aanwezig, waar u gebruik van kunt blijven maken. Zo heeft onze Portaal Professional OMVR advocaten al enkele blogs over dit actuele onderwerp op hun site gezet, zoals blogs over loondoorbetaling en meer. Ook is de eerste HR-vraag omtrent corona al bij ons binnengekomen, uitgezet binnen het netwerk én door velen beantwoordt, waarvoor onze dank.

Voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, bekijk dan onze nieuwe flyer, waar tevens onze contactgegevens op vermeld staan.

Wij houden de berichtgeving van o.a. het RIVM nauwlettend in de gaten. Afgelopen week zijn wij al gestart met maatregelen op basis van deze berichtgeving:

  • Uit voorzorg en zo goed mogelijke voorkoming van verdere besmetting en uitbraak werken wij in principe vanuit huis.
  • Bezoek aan onze (toekomstige) relaties wordt geminimaliseerd.
  • Per keer wordt bekeken of we een afspraak en/of overleg op een andere manier kunnen organiseren of verzetten.
  • Alleen indien strikt noodzakelijk komen wij op locatie en hanteren wij hiervoor de landelijk geldende condities voor bezoek openbare ruimtes en de extra voorschriften vanuit RIVM.
  • In verband met de huidige ontwikkelingen zijn de geplande bijeenkomsten voor maart geannuleerd. De geplande bijeenkomst voor Young HR Professionals, die wij aan het voorbereiden waren voor de maand april, hebben wij tot nader order opgeschort.

Namens het bestuur van Veluwe Portaal en onszelf wensen wij u, uw familie en vrienden veel sterkte in deze tijd!

Met vriendelijke groet,
Ingeborg Lups-Dijkema en Jenny de Jong