22 april 2021 12:03

De Talentmakelaar gaat van start!

Aan de slag met continu leren

Digitalisering, reskilling, de 4e industriële revolutie en krapte op de arbeidsmarkt. Allemaal ontwikkelingen die nu gaande zijn of gaan komen, waar u als werkgever mee te maken heeft of krijgt. Uw medewerkers moeten niet alleen kunnen meebewegen, maar ook hun kennis en vaardigheden hierop aanpassen. Leren en werken gaan hierbij hand in hand. De Talentmakelaar stimuleert en ondersteunt u als mkb-bedrijf bij de scholing en ontwikkeling van uw medewerkers. Een unieke kans om concreet aan de slag te gaan met het inzetbaar houden van uw medewerkers voor nu en in de toekomst. Investeren in de ontwikkeling van medewerkers? Doen!

Uw voordelen:

  • Inzicht in de leercultuur binnen uw bedrijf.
  • Kosteloze quick scan incl. verslag mét praktische tips.
  • Programma op maat om aan de slag te gaan.

Wist u dat…

… 40% van de werkenden hun kernvaardigheden moeten vernieuwen?
… 50% van de werkenden in de toekomst moet omscholen?
… 65% van de basisschoolleerlingen opgeleid gaan worden voor beroepen die nu nog niet bestaan?
… een normale werkdag 480 werkende minuten kent en daarvan besteedt men gemiddeld 13 minuten aan zijn/haar eigen ontwikkeling?

Zijn úw medewerkers klaar voor de toekomst? U bent nu aan zet!

  • 100 mkb-bedrijven hebben de mogelijkheid tot een quick scan om de leer- en ontwikkelbehoeften van medewerkers én evt. knelpunten in kaart te brengen. Incl. verslag met praktische tips & handvatten om mee aan de slag te gaan.
  • 15 mkb-bedrijven kunnen kosteloos en concreet aan de slag met een programma op maat om een leercultuur in het bedrijf te implementeren. Bijv. door het opstellen van een leer- en ontwikkelplan of door het stimuleren van leren op de werkplek.

Interesse?

Neem voor meer informatie of een inventariserend gesprek gerust contact met ons op!

Bekijk hier onze flyer over de Talentmakelaar.