8 april 2020 11:57

Collegiale autoverhuur tijdens coronaperiode

Autobedrijf Heersmink beschikt over een grote vloot kleine en grote huurauto’s en -bestelbussen. Deze kunnen per dag, week of maand(en) gehuurd worden. Ten gevolge van de Corona-beperkingen zijn er momenteel veel zakelijk gehuurde auto’s ingeleverd. Om onze kosten te beperken bieden wij de deelnemers van het netwerk Veluwe Portaal deze auto’s voor een zwaar gereduceerd tarief aan tijdens de Corona-beperkingen. Dit betekent huren op basis van onze kostprijs.

Laat u uw medewerkers liever met de auto rijden in plaats van met het openbaar vervoer? Of vindt u het niet verantwoord om uw medewerkers met meerdere personen in een auto of busje te laten rijden? Autobedrijf Heersmink kan hierbij helpen.

Indien u gebruik wenst te maken van deze collegiale autoverhuur, verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat wij, afhankelijk van het gewenste formaat auto, de bijbehorende prijs kunnen vermelden.

Voor de diverse categorieën auto’s en bussen verwijzen wij u naar onze website onder het kopje “verhuur”. Natuurlijk kan mailen of bellen ook altijd. Vermeld er bij wanneer u een deelnemer van Veluwe Portaal bent!

Autobedrijf Heersmink
Gerrit van Ree
0341-422044