Sfeerbeeld-werk-tbv-vp-website
Sfeerbeeld-stage-tbv-vp-website
Sfeerbeeld-veluwe-tbv-vp-website
Sfeerbeeld-werk-tbv-vp-website
Sfeerbeeld-stage-tbv-vp-website
Sfeerbeeld-veluwe-tbv-vp-website
Sfeerbeeld-werk-tbv-vp-website
Sfeerbeeld-stage-tbv-vp-website
Sfeerbeeld-veluwe-tbv-vp-website

Bijeenkomsten

  • 28 Aug 2023

    Generatiemanagement; Samenbrengen van generaties binnen jouw bedrijf Een steeds grotere groep wordt 50+, maar hoe houden generatie Y en Z generatie X inzetbaar? Dit wordt de rode draad tijdens deze interactieve ochtend. Door middel van theorie, praktijkvoorbeelden, tips en valkuilen komen we erachter hoe je alle generaties samenbrengt binnen jouw bedrijf. Daarnaast krijgen we een nog beter beeld van Allinq via een rondleiding door hun Labs en worden we meegenomen in enkele onderdelen van hun ‘Allinq Game'. Na een heerlijke lunch sluiten we de ochtend af. Meld je snel aan, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!

  • 21 Apr 2023

      'Samen de expertise voor de regio behouden én zorgen dat talent op de juiste plek komt.' Onze online matchtafel, een manier om vacatures en medewerkers bij elkaar onder de aandacht te brengen. Voor zowel reguliere posities als tijdelijke. Ook als niet-deelnemer van het netwerk ben je als HR Professional en/of recruiter uit de regio van harte welkom om je aan te melden. Heb je vacatures en/of (tijdelijk boventallige) medewerkers op zoek naar een nieuwe baan? Meld je nu aan en dan spreken wij jou bij onze online matchtafel! Online meeting via Microsoft Teams op 7 november van 09.00 uur tot 10.30 uur. Aanmelden: Na aanmelden ontvang je binnen enkele dagen via Outlook de bevestiging en de link naar de matchtafel.

  • 28 Jun 2023

    In samenwerking met Businessclub NV en FactorWerk organiseren wij op woensdag 22 november een netwerkbijeenkomst. Op dit moment zijn wij bezig om hier invulling aan te geven. Zodra meer bekend, ontvangt u de uitnodiging en leest u hier meer om u aan te kunnen melden.