Voor Werkgevers

AWL-Techniek
B&C-Raamdecoratie
Epos
Rabobank
ziekenhuis-St-Jansdal
AWL-Techniek
B&C-Raamdecoratie
Epos
Rabobank
ziekenhuis-St-Jansdal
AWL-Techniek
B&C-Raamdecoratie
Epos
Rabobank
ziekenhuis-St-Jansdal

Bijeenkomsten

  • 27 Dec 2019

    Door het hele jaar heen organiseert Veluwe Portaal verschillende soorten bijeenkomsten. In dit overzicht staat de planning voor 2020. Planning bijeenkomsten 2020.

  • 23 Jan 2020

    Onze matchtafel is een succesvolle manier om als werkgevers uit de regio bij elkaar te komen om vacatures en medewerkers bij elkaar onder de aandacht te brengen. Ook worden overige HR-vraagstukken besproken, indien daar behoefte aan is. Kortom: heeft u vacatures en/of (boventallige) medewerkers op zoek naar een nieuwe baan? Meld u nu aan en dan zien wij u bij onze matchtafel!

  • 5 Dec 2019

    Hoe vitaal is uw organisatie? Tijdens deze middag staat 'Vitaliteit' centraal. We beginnen met een presentatie van Corinne Mulder-Heemskerk, Manager P&O Perspectief Groep, over hoe u de vitaliteit en het werkplezier binnen uw organisatie vergroot. Het Vitaalste Bedrijf van Nederland helpt u op weg om concreet met vitaliteit aan de slag te gaan. Om zo te zorgen dat uw organisatie FIT is en misschien volgend jaar wel wordt uitgeroepen tot Vitaalste Bedrijf van Nederland!