Voor Werkgevers

AWL-Techniek
B&C-Raamdecoratie
Epos
Rabobank
ziekenhuis-St-Jansdal
AWL-Techniek
B&C-Raamdecoratie
Epos
Rabobank
ziekenhuis-St-Jansdal
AWL-Techniek
B&C-Raamdecoratie
Epos
Rabobank
ziekenhuis-St-Jansdal

Bijeenkomsten

  • 28 Dec 2017

    Elk jaar maken wij een planning voor onze bijeenkomsten en events. Zowel onze eigen bijeenkomsten, als die van onze Portaal Professionals worden vermeld, zodra deze bekend zijn. Als deelnemer van ons netwerk kunt u zich ook aanmelden voor hun bijeenkomsten. Aanmelden gaat dan rechtstreeks via de website van desbetreffende Portaal Professional. Dus pak uw agenda en zet de data vast! Tot ziens op onze bijeenkomsten en events. Bekijk hier de Planning bijeenkomsten 2019.  

  • 24 Jan 2019

    Na de interessante bijeenkomst in november jl. nodigen wij jou graag uit voor de derde bijeenkomst met als thema: ‘Aan de slag met vitaliteit binnen jouw organisatie’. Arjen Houtman (HR Adviseur) en Christa Verhorst (Coach) vertellen hun visie op het thema Vitaliteit. Daarnaast gaan we daadwerkelijk aan de slag met de vitaliteit binnen jouw organisatie door middel van praktijkvoorbeelden. Jouw vraagstuk rondom Vitaliteit staat deze middag centraal. We sluiten de middag af met een gezellige netwerkborrel.

  • 19 Mar 2019

    Bij onze matchtafel komen werkgevers uit de regio bij elkaar om vacatures en medewerkers bij elkaar onder de aandacht te brengen. Dit vanuit de visie om goed werkgeverschap te tonen, om een duurzame samenwerking met intersectorale collega-werkgevers in het netwerk aan te gaan, door uit te gaan van het talent en de competenties van medewerkers en door zelfregie te stimuleren. Daarmee zijn de matchtafels dé manier om medewerkers te mobiliseren op de regionale arbeidsmarkt. Ook worden overige HR vraagstukken besproken, indien daar behoefte aan is.