Voor Werkgevers

AWL-Techniek
B&C-Raamdecoratie
Epos
Rabobank
ziekenhuis-St-Jansdal
AWL-Techniek
B&C-Raamdecoratie
Epos
Rabobank
ziekenhuis-St-Jansdal
AWL-Techniek
B&C-Raamdecoratie
Epos
Rabobank
ziekenhuis-St-Jansdal

Bijeenkomsten

 • 28 Dec 2017

  Elk jaar maken wij een planning voor onze bijeenkomsten en events. Zowel onze eigen bijeenkomsten, als die van onze Portaal Professionals worden vermeld, zodra deze bekend zijn. Als deelnemer van ons netwerk kunt u zich ook aanmelden voor hun bijeenkomsten. Aanmelden gaat dan rechtstreeks via de website van desbetreffende Portaal Professional. Dus pak uw agenda en zet de data vast! Tot ziens op onze bijeenkomsten. Bekijk hier de Planning bijeenkomsten 2018. Bekijk hier de Planning bijeenkomsten 2019.  

 • 24 Sep 2018

  'Oh, kom er eens kijken....'. Op 22 november organiseren wij onze laatste HR Netwerkbijeenkomst voor 2018. Om helemaal in de stemming voor deze tijd van het jaar te komen, organiseren wij deze in samenwerking met Van Delft Biscuits in Harderwijk. Het thema 'Talent in Beweging' is de rode draad deze middag. Let op! Er geldt een maximaal aantal deelnemers en wie het eerst komt ...... Helaas voor u is het maximum aantal deelnemers bereikt voor deze middag. Aanmelden kan alleen nog voor de 'reservelijst'.  Indien er een afmelding is, kunt u benaderd worden voor deelname aan deze middag.

 • 12 Nov 2018

  Van 26 tot 29 november 2018 organiseert Innovatiehuis De Diamant de tweede editie van de Week van het ID. Een week boordevol inspiratie over vernieuwing in onze regio. Bekijk snel het programma en meld u aan! Op donderdagavond 29 november wordt de week feestelijk afgesloten met de uitreiking van de Veluwse Innovatie Prijs. Bekijk hier de officiële uitnodiging voor de Week van het ID. Bekijk hier de officiële uitnodiging voor de uitreiking van de Veluwe Innovatie Prijs met niemand minder dan Jac Orie als spreker. Aanmelden doet u via www.dediamantvanmiddennederland.nl. Programma

 • 12 Nov 2018

  + UITNODIGING BOEKPRESENTATIE We willen je heel hartelijk uitnodiging om op 29 november naar de gratis kennissessie over duurzame inzetbaarheid bij 50 Company te komen. Ze organiseren dit in het kader van het uitkomen van het nieuwe boek ‘In 10 Stappen Duurzaam Inzetbaar’. Op donderdag 29 november presenteert 50 Company het nieuwe boek 'In 10 Stappen Duurzaam Inzetbaar'  geschreven door de Portaal Professional van Veluwe Portaal: Anne-Marije Buckens. Het boek geeft 10 praktische tips voor medewerkers om duurzaam inzetbaar te blijven én 10 praktische tips voor werkgevers en HR-professionals voor een duurzaam personeelsbeleid. De toegankelijke kaarten in het boek motiveren zowel werkgever als werknemer om aan de slag te gaan met Duurzame Inzetbaarheid. Wat:  Boekpresentatie 'In 10 Stappen Duurzaam Inzetbaar' Wanneer: Donderdag 29 november 15.00 - 16.30 uur Waar: 50 Company, IJsselburcht 3 Arnhem Wie: HR-managers en -adviseurs, Loopbaan- en Mobiliteitsadviseurs, Werkgevers     Ik kom naar de boekpresentatie!    Pre-order het boek!    Het is mogelijk om het boek 'In 10 Stappen Duurzaam Inzetbaar' te kopen tijdens de boekpresentatie. Het boek kost € 9,95. Er kan contant en met pin betaald worden. 

 • 11 Oct 2018

  Samen de expertise voor de regio behouden en zorgen dat talent op de juiste plek komt De arbeidsmarkt is in beweging. Als werkgever heb je continu te maken met instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers. Bij de matchtafels van Veluwe Portaal komen HR Professioanls uit de regio regelmatig op een informele manier bij elkaar om vacatures en medewerkers onder de aandacht te brengen.