Voor Werkgevers

AWL-Techniek
B&C-Raamdecoratie
Epos
Rabobank
ziekenhuis-St-Jansdal
AWL-Techniek
B&C-Raamdecoratie
Epos
Rabobank
ziekenhuis-St-Jansdal
AWL-Techniek
B&C-Raamdecoratie
Epos
Rabobank
ziekenhuis-St-Jansdal

Bijeenkomsten

 • 28 Dec 2017

  Elk jaar maken wij een planning voor onze bijeenkomsten en events. Zowel onze eigen bijeenkomsten, als die van onze Portaal Professionals worden vermeld, zodra deze bekend zijn. Als deelnemer van ons netwerk kunt u zich ook aanmelden voor hun bijeenkomsten. Aanmelden gaat dan rechtstreeks via de website van desbetreffende Portaal Professional. Dus pak uw agenda en zet de data vast! Tot ziens op onze bijeenkomsten. Bekijk hier de Planning bijeenkomsten 2019.  

 • 3 Jan 2019

  'Samen de expertise voor de regio behouden én zorgen dat talent op de juiste plek komt.' Heeft u vacatures en/of (boventallige) medewerkers op zoek naar een nieuwe baan? Meld u zich dan nu hier aan! Bij onze matchtafel komen werkgevers uit de regio bij elkaar om vacatures en medewerkers bij elkaar onder de aandacht te brengen. Dit vanuit de visie om goed werkgeverschap te tonen, om een duurzame samenwerking met intersectorale collega-werkgevers in het netwerk aan te gaan, door uit te gaan van het talent en de competenties van medewerkers en door zelfregie te stimuleren. Daarmee zijn de matchtafels dé manier om medewerkers te mobiliseren op de regionale arbeidsmarkt. Ook worden overige HR vraagstukken besproken, indien daar behoefte aan is.

 • 20 Jul 2018

  Helaas is het op dit moment niet meer mogelijk om u aan te melden. Indien u zich nu nog aanmeldt, worden uw gegevens op de reservelijst geplaatst. Zodra er een plek vrij komt, wordt u hiervan op de hoogte gesteld. ---------------------------- Sta jij wel eens bewust stil bij je eigen werksituatie om te checken of je nog op je plek zit? Of je nog steeds met plezier werkt, het beste uit jezelf haalt en je werk kunt volhouden? Op 14 februari wordt er speciaal voor zorgmedewerkers een training gegeven waarin je bewust stil staat bij je huidige werksituatie en hoe je zelf je loopbaan kunt vormgeven.

 • 24 Jan 2019

  Na de interessante bijeenkomst in november jl. nodigen wij jou graag uit voor de derde bijeenkomst met als thema: ‘Aan de slag met vitaliteit binnen jouw organisatie’. Arjen Houtman (HR Adviseur) en Christa Verhorst (Coach) vertellen hun visie op het thema Vitaliteit. Daarnaast gaan we daadwerkelijk aan de slag gaan met de vitaliteit binnen jouw organisatie door middel van praktijkvoorbeelden. Jouw vraagstuk rondom Vitaliteit staat deze middag centraal. We sluiten de middag af met een gezellige netwerkborrel.