Voor Werkgevers

AWL-Techniek
B&C-Raamdecoratie
Epos
Rabobank
ziekenhuis-St-Jansdal
AWL-Techniek
B&C-Raamdecoratie
Epos
Rabobank
ziekenhuis-St-Jansdal
AWL-Techniek
B&C-Raamdecoratie
Epos
Rabobank
ziekenhuis-St-Jansdal

Bijeenkomsten

 • 28 Dec 2017

  Elk jaar maken wij een planning voor onze bijeenkomsten en events. Zowel onze eigen bijeenkomsten, als die van onze Portaal Professionals worden vermeld, zodra deze bekend zijn. Als deelnemer van ons netwerk kunt u zich ook aanmelden voor hun bijeenkomsten. Aanmelden gaat dan rechtstreeks via de website van desbetreffende Portaal Professional. Dus pak uw agenda en zet de data vast! Tot ziens op onze bijeenkomsten en events. Bekijk hier de  volledige Planning bijeenkomsten 2019 (bijgewerkt d.d. 3-10-2019)  

 • 27 May 2019

  Van de 150 plekken, zijn er al 140 vergeven (peildatum 15-11-2019), dus wees er nog snel bij!   Dit jaar bestaat Veluwe Portaal 10 jaar. In dit decennium zijn wij gegroeid naar een HR/werkgeversnetwerk van 100 aangesloten, regionale organisaties op de Noord-Veluwe. Wij willen dit samen met u vieren tijdens ons jubileumevent! Dit exclusieve event (slechts 150 plaatsen beschikbaar) voor bestuurders, werkgevers en HR Professionals vindt plaats op dinsdag 26 november a.s. en is onderdeel van de 'Week van het ID' van Innovatiehuis De Diamant van Midden-Nederland.    

 • 21 Oct 2019

  Onze samenwerkingspartner Innovatiehuis Noord-Veluwe organiseert van 25 tot en met 28 november de derde editie van de Week van het ID. In deze week staat innovatie in de regio centraal en worden er speciaal voor ondernemers boeiende bijeenkomsten georganiseerd. Met als afsluiting op 28 november de uitreiking van de Veluwse Innovatieprijs.

 • 18 Oct 2019

  De matchtafel van Veluwe Portaal is dé manier om als werkgevers uit de regio bij elkaar te komen om vacatures en medewerkers bij elkaar onder de aandacht te brengen. Heeft u vacatures en/of (boventallige) medewerkers op zoek naar een nieuwe baan? Meld u nu aan en dan zien wij u bij de matchtafel! Ook als niet-deelnemer van het regionale HR-netwerk bent u als HR-professional van harte welkom.