Voor Werkgevers

AWL-Techniek
B&C-Raamdecoratie
Epos
Rabobank
ziekenhuis-St-Jansdal
AWL-Techniek
B&C-Raamdecoratie
Epos
Rabobank
ziekenhuis-St-Jansdal
AWL-Techniek
B&C-Raamdecoratie
Epos
Rabobank
ziekenhuis-St-Jansdal

Bijeenkomsten

 • 28 Dec 2017

  Elk jaar maken wij een planning voor onze bijeenkomsten en events. Zowel onze eigen bijeenkomsten, als die van onze Portaal Professionals worden vermeld, zodra deze bekend zijn. Als deelnemer van ons netwerk kunt u zich ook aanmelden voor hun bijeenkomsten. Aanmelden gaat dan rechtstreeks via de website van desbetreffende Portaal Professional. Dus pak uw agenda en zet de data vast! Tot ziens op onze bijeenkomsten en events. Bekijk hier de  volledige 'Planning bijeenkomsten 2019'.  

 • 20 Jun 2019

  De editie van 2019 is van 7 oktober t/m 18 oktober. Elk najaar organiseert Veluwe Portaal de ‘Week van de Arbeidsmobiliteit’. Een fantastische mogelijkheid voor organisaties om zichzelf te profileren door anderen een kijkje in hun keuken te gunnen.

 • 13 Sep 2019

  Ben jij toe aan ander werk? Steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je betrokken bij het welzijn van anderen? En wil jij een bijdrage leveren aan de kwaliteit van andermans leven? Dan zien en spreken we jou graag! Je kunt deze middag kennismaken met diverse zorginstellingen uit de regio en ontdekken welke organisatie en welk beroep binnen de zorg het beste bij jou past. Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden? Dan is dit je kans! Kom langs en laat je inspireren! Aanmelden is niet nodig.  

 • 5 Sep 2019

  HELAAS KUNT U ZICH NIET MEER OPGEVEN. ER ZIJN GEEN PLEKKEN MEER VRIJ. Op 19 september organiseert OMVR nog wel een seminar WAB, klik hier voor meer informatie en aanmelden. Indien u zich alsnog aanmeld voor deze thematafel, dan komt u op de reservelijst voor 15 oktober.