19 september 2022 09:31

6 okt. 2022; Kennissessie 'Europees werven'

Europees werven is een alternatief voor jouw personeelstekort! Tijdens deze kennissessie vertellen wij jou daar graag meer over. We gaan dieper in op:

  • welke ondersteuning (die dan ook nog kosteloos is) jij als werkgever kunt krijgen voor het werven van personeel in Europa,
  • over het opnemen en registreren van vacatures en de verspreiding daarvan in onze buurlanden en de overige landen van de EER plus Zwitserland,
  • het projectmatig personeel werven in de aangesloten landen,
  • het verstrekken van (online) informatie en advies ten behoeve van het werven van personeel in de buurlanden of overige lidstaten.

De EURES-adviseurs zijn experts op het gebied van werken en werven in Europa. Naast dat je bij hen terecht kan voor kosteloze ondersteuning bij het werven van personeel in één of meerdere lidstaten, kunnen zij jou informeren over de arbeidsmarkt en het arbeidspotentieel in andere Europese landen.

Programma
09.20 uur inloop
09.30 uur start
10.30 uur afsluiting

Locatie
Veluwe Portaal, p/a Elspeterweg 22a (pand Rabobank) in Nunspeet

Interesse in hoe deze werving ook voor jou kan werken? Meld je dan nu aan en dan spreken we elkaar 6 oktober! Aan deelname zitten geen kosten verbonden.

Aanmelden
Na aanmelden ontvang je via Outlook de bevestiging voor deelname.

 

Spreker
Rosa Bouwman, EURES-adviseur Transnationaal, deelt deze ochtend informatie over het hoe, wie en wat? Eures staat voor EURopeanEmploymentServices en is opgericht om het recht op vrij verkeer van werknemers te ondersteunen en het werken over de grenzen te bevorderen. Hiervoor zijn circa duizend EURES-adviseurs actief in 31 Europese landen. Voor Nederland zijn EURES-adviseurs bij het UWV Werkbedrijf in dienst.