3 maart 2024 14:59

30 mei Kennissessie 'Studiekosten(beding)' met OMVR

Deze kennissessie is volgeboekt. Reservelijst mogelijk!

Studiekosten(beding) – verplichte scholing of toch niet?

In verband met de overweldigende interesse voor de eerste kennissessie op 4 april, is er in overleg met OMVR besloten een extra kennissessie met hetzelfde thema te organiseren.

 

Het is niet ongebruikelijk dat werkgever en werknemer met elkaar een studiekostenbeding overeenkomen. Ofwel een beding, waarin wordt afgesproken dat werknemer de scholingskosten onder bepaalde omstandigheden, bijvoorbeeld als de werknemer binnen een bepaalde periode na afloop van de opleiding of cursus zelf ontslag neemt, zal terugbetalen aan de werkgever.

Vanaf 1 augustus 2022 is een dergelijk studiekostenbeding niet langer rechtsgeldig als het gaat om ‘verplichte scholing’. Maar wanneer is scholing verplicht? Tijdens deze kennissessie gaat Minke Bouma, advocaat, in op de recente jurisprudentie over dit onderwerp. Meer weten? Meld je dan nu aan voor de kennissessie.

Let op: er is een maximaal aantal plekken beschikbaar, waarbij deelnemers van stichting Veluwe Portaal voorrang krijgen op niet-deelnemers.

Locatie:
OMVR Advocaten
Deventerweg 9a
Harderwijk

Programma:
09.00 uur inloop
09.15 uur inhoudelijk programma
11.00 uur afsluiting

Voorwaarden:
Deelnemers van stichting Veluwe Portaal kunnen zich kosteloos opgeven.
Voor niet-deelnemers vragen wij een bijdrage van €199,- excl. BTW (facturering achteraf).

Aanmelden:
Deze kennissessie is volgeboekt. Aanmelden is alleen nog mogelijk voor de reservelijst. Bij afzeggingen wordt de eerstvolgende op de reservelijst benaderd. Na aanmelding ontvang je een mail over deelname resp. reservelijst.