3 oktober 2019 11:14

25 nov; Training 'Check!'

Een training special voor medewerkers uit de Zorg!

Sta jij wel eens bewust stil bij je eigen werksituatie om te checken of je nog op je plek zit? Of je nog steeds met plezier werkt, het beste uit jezelf haalt en je werk kunt volhouden?

Op 25 november 2019 wordt er een training gegeven waarin je bewust stil staat bij je huidige werksituatie en hoe je zelf je loopbaan kunt vormgeven. Thema’s die dan aan de orde komen zijn: ‘Wie ben ik?’, ‘Wat kan ik?’, ‘Wat wil ik?’ en ‘Wat betekent dit voor mijn loopbaan?’. Door verschillende opdrachten en een huiswerkopdracht ga je o.a. stil staan bij je kwaliteiten, eigenschappen en welk werk er bij je past. Tijdens de training krijg je zinvolle tips en trucs hoe met de opgedane kennis aan de slag te gaan en is er veel ruimte voor interactie met andere deelnemers.

Kom jij ook? Neem ook eens de tijd om stil te staan bij je eigen werksituatie. De training is niet alleen nuttig, maar ook leuk! Je ontmoet collega’s uit verschillende zorginstellingen en er is voldoende ruimte om ervaringen met elkaar uit te wisselen.


De training bestaat uit 1 dag en wordt gehouden op :

Maandag 25 november 2019 ; van 9.00 tot 16.30 uur (lunch wordt verzorgd)

Locatie: Icare, Bazuindreef 89 in Harderwijk

 

Neem voor meer inhoudelijke informatie contact op met de trainers:

Marjan Broekhuis (m.broekhuis@icare.nl) of Bea Schulting (Bea.Schulting@uwv.nl).

 

Zet de stap en meld je aan vóór 18 november 2019! Mail naar: algemeen@veluweportaal.nl.

Vermeld bij je aanmelding je naam, e-mailadres, functie en de naam van de organisatie waar je werkt.

Het wordt op prijs gesteld als je ook kort toelicht wat de reden is van je aanmelding.

Je kunt je ook via onderstaand formulier aanmelden:

N.B. Aan deze training zijn geen kosten verbonden. Je eigen werkgever bepaalt of je de uren die je op de training aanwezig bent als werktijd gelden. Let op: Er is een max. aantal deelnemers mogelijk. Bij aanmelden ontvang je bericht, indien maximum is overschreden