15 maart 2024 09:40

23 apr. Kennissessie 'HR & personele krimp' met Factor&Ros

Ben jij als HR-Professional/werkgever klaar voor personele krimp? 

Staat jouw organisatie klaar om succesvol om te gaan met de uitdagingen van een veranderende omgeving? Als HR-Professional ben jij de spil in het web als het aankomt op de juiste inzet van werknemers en de strategische (personele) koers van de onderneming. Maar hoe goed ben jij voorbereid op een mogelijke personele krimp als gevolg van bijvoorbeeld technologische ontwikkelingen, de impact van AI, outsourcing of zelfs een economische recessie?

Wij begrijpen dat deze vraagstukken complex en uitdagend zijn. Tijdens deze interactieve sessie krijg je de kans om met gelijkgestemde professionals en experts uit het vakgebied te sparren. Samen zullen we verkennen hoe je als HR-Professional proactief kunt inspelen op de veranderende dynamiek van de arbeidsmarkt en geven we praktische tips om je voor te bereiden op een mogelijke personele krimp.

Let op: er is een maximaal aantal plekken beschikbaar, waarbij deelnemers van stichting Veluwe Portaal voorrang krijgen op niet-deelnemers.

Locatie:
California, “BotanicRoom”
Deventerweg 2A
Harderwijk

Programma:
09.00 uur inloop
09.15 uur inhoudelijk programma
11.00 uur afsluiting

Aanmelden:
Na aanmelding ontvang je binnen enkele dagen een bevestiging per mail.
Deelnemers van stichting Veluwe Portaal kunnen zich kosteloos opgeven. Voor niet-deelnemers vragen wij een bijdrage van €199,- excl. BTW (facturering achteraf).