16 mei 2023 19:37

20 juni: netwerkbijeenkomst Generatie Management

In samenwerking met FactorWerk nodigen wij jou als HR-professional of werkgever graag uit voor onze eerstvolgende HR-netwerkbijeenkomst met als thema Generatie Management.

Generatie-expert, docent Toegepaste Psychologie en kinder-boekenschrijver Wijnand de Jong geeft ons tijdens deze inspirerende en interactieve middag een inkijkje in waarin de jongste generaties nu wel en niet verschillen van oudere generaties. Hij gaat in op wat je als werkgever, HR-professional en collega kunt doen om te profiteren van generatieverschillen. Bv. als je het risico op burn-out wilt verlagen en de kans op werkgeluk wilt vergroten. Als je talent wilt vinden en aan je binden. Of als je een jongere of juist een oudere generatie, wilt meekrijgen bij veranderingen.

Ook is er gelegenheid om een eigen voorbeeld in te brengen, die je aan Wijnand kunt voorleggen. Die kun je vooraf bij ons aanleveren of ter plekke inbrengen.

Praktische informatie:
Wanneer: 20 juni 2023
Locatie: Yellow Arrow in Nunspeet

Programma:
14.15 uur inloop
14.30 uur start inhoudelijk programma*
16.30 uur netwerkborrel
17.00 uur einde

* We starten met een welkomstwoord door Veluwe Portaal, waarbij we met onze Portaal Professional Hogeschool Windesheim onze aanstaande Leergang HRM kenbaar maken. Dan geven wij graag het woord aan Yellow Arrow, onze gastlocatie van deze middag, voordat wij het podium geven aan onze key-spreker Wijnand de Jong.

Aanmelden:
Na aanmelding ontvang je binnen enkele werkdagen via Outlook een agendabevestiging.

Wijnand is sociaal psycholoog en generatie-expert. Zeker dat laatste had je wel verwacht als bezoeker van deze site. Het eerste misschien niet. Als psycholoog werkte hij voor verschillende adviesbureaus in Nederland. En ook in het buitenland, voor twee universiteiten in Kuala Lumpur. De laatste jaren gaf hij colleges en trainingen aan studenten van de Hogeschool van Amsterdam, waar hij door het management van de studie Toegepaste psychologie werd gekozen als Excellent Docent. En door studenten tot Docent van het Jaar.

Creativiteit is een heel belangrijke eigenschap voor Wijnand. Een kwaliteit waarmee hij zich onderscheidt. Nu, met zijn talks. En eerder als cabaretier en oprichter van een cabaretpodium, als televisiepresentator, kinderboekenschrijver, en maker van een cartoon over kantoorperikelen.

 

Yellow Arrow

Ze maken moeilijke dingen makkelijk. Door middel van heldere afspraken en processen, door moeilijk jargon te vermijden en door ervoor te zorgen dat iedereen, met én zonder IT-kennis, de toegevoegde waarde van digitale middelen in de dagelijkse praktijk kan brengen.